Poslovni kutak

Kompanija „Beko“ i FK Barselona produžuju sponzorski ugovor

Napisao H. H.

Kompanija „Beko“, vodeći brend u Evropi u oblasti bele tehnike, najavila je produžetak sponzorstva FK Barselona, kao i niz uzbudljivih zajedničkih inicijativa u okviru proširene saradnje za predstojeće tri sportske sezone.

 

Kako je najavljeno na zajedničkoj pres konferenciji na stadionu „Kamp Nou“, kompanija „Beko“ novim ugovorom postaje glavni partner i dobija titulu zvaničnog trening partnera FK Barselona, istovremeno ostajući prvi izbor tog kluba kada je reč o beloj tehnici.
„Kompaniju Beko i FK Barselona povezuje tradicionalna posvećenost unapređivanju standarda i inventivnost. Verujemo da sport ima neverovatnu moć da zbliži ljude kroz zajedničke vrednosti, timski duh i izazove da svakim danom postanemo što bolji. Stoga smo veoma ponosni što je jedan od najvećih svetskih klubova naš partner na putu daljeg razvoja u godinama pred nama“, istakao je Ali Y. Koc, potpredsednik Koc Holdinga, najvećeg konglomerata u Turskoj i matične kompanije brenda „Beko“.

Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative „Beka“ – „Jedi kao šampion“, koja ima za cilj da pomogne u rešavanju problema gojaznosti dece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

Ovogodišnji globalni ambasador inicijative „Jedi kao šampion“ je fudbalska zvezda Zerard Pike.

“Veoma sam uzbuđen što žu biti ambasador ovako značajne i velike kampanje. Budući da sam počeo da se takmičim veoma rano, naučio sam da cenim značaj zdrave ishrane, a danas čak i više jer sam roditelj. Zato sam ponosan što ću sa kompanijom „Beko“ i svojim klubom doprineti rešavanju ovog globalnog problema“

, istakao je Pike.

Komentari

komentara