Poslovni kutak

Privrednici Mostara poručili: I uz našu pomoć, izroniće Bingo i veći i ljepši!

Napisao H. H.

Okupili smo se da pružimo podršku menadžmentu kompanije Bingo i iznađemo konkretne načine naše pomoći obnovi objekta. I uz našu pomoć, izroniće Bingo i veći i ljepši, rečeno je na današnjem sastanku grupe vlasnika privatnih preduzeća u Mostaru.

Okupili smo se da pružimo podršku menadžmentuu kompanije Bingo i iznađemo konkretne načine naše pomoći obnovi objekta. I uz našu pomoć, izroniće Bingo i veći i ljepši, rečeno je na današnjem sastanku grupe vlasnika privatnih preduzeća u Mostaru, piše “NovaSloboda“.

Sastanku je trebao prisustvovati i izvršni direktor kompanije Bingo, ali je on, zbog hitnog sastanka sa osiguravajućim kućama, otišao u Sarajevo.

“Ovo je prvi slučaj solidarisanja s privrednikom u cilju oporavka njegove firme. Stavićemo sve svoje materijalne resurse u obnovu objekta, a svako od nas će, u granicama svojih mogućnosti, pružiti i materijalnu pomoć”, rekao je Šemsudin Hasić, vlasnik preduzeća Hercegovina-lijek, rekavši da će on lično na žiro račin Binga uplatiti 10.000 KM.

Hasan Pekušić, vlasnik preduzeća HP Investing, kazao je da će njegova firma staviti na raspolaganje svu svoju mehanizaciju u rašćišćavanju zgarišta i kasnijoj obnovi TC Bingo.

Komentari

komentara