Poslovni kutak

Dodatno uljepšavanje – Za svaku ženu su unikatne rukotvorevine Delfin Unikati Dolphin Bijoux (FOTO)

Napisao admin

Svi koji vole unikatne rukotvorevine obradovat će se jer je tu Delfin Unikati Dolphin Bijoux za izradu nakita, kutija, ladica za nakit i još mnoštva toga.


Delfin Unikati Dolphin Bijoux (foto: cure.ba)

Kreativnim radom vlasnica se počela baviti veoma rano, kao mala.

Prije tri godine aktivno izrađuje i prodaje nakit Delfin Unikati Dolphin Bijoux, a prije manje od godinu dana izrađuje i ladice za nakit, kutije, stalke, police, vješalice i sl. 

Svi predmeti su unikatni i ručno rađeni, radi se i po narudžbama i nudi oko 500 različitih dezena salveta za ukrašavanje dekupaz tehnikom. Sa klijentima važe dogovori od dimenzija, dezena do cijene i načina slanja.

“Naši radovi su putovali u sve zemlje bivše Jugoslavije, a i dalje u okolne zemlje Evrope. Izlagali smo na sajmovima u Banja Luci i okolini, poručuju nam iz Delfin Unikati Dolphin Bijoux.

Sve informacije se mogu dobiti prko fb profila https://www.facebook.com/dolphinbijoux.unikatninakit i broja telefona 065802703.

Tu smo za Vas i radi Vas. Delfin Unikati Dolphin Bijoux.

Za potpuni dojam pogledajte fotogaleriju.

Ove divne naušnice mogli ste osvojiti u našoj nagradnoj igri. Ali imamo odličnu ponudu za Vas. Sve cure koje su komentarisale a nisu osvojile naušnice ako žele mogu naručiti ove ili slične po nižoj cijeni jer Delfin Unikati Dolphin Bijoux želi da obraduje i one cure koje nisu dobile nagradu.

 

cure.ba

Komentari

komentara