Moda

Bizarni trend koji je obilježio prvi mjesec 2017. godine

Napisao H. H.

Iako siječanj još nije službeno završio, jedan se trend već uvukao pod kožu brojnim slavnim damama, a mnogi ga smatraju prilično bizarnim

NOVA godina, novi trendovi.

Iako siječanj još nije službeno završio, jedan se trend već uvukao pod kožu brojnim slavnim damama, a mnogi ga smatraju prilično bizarnim.

Zapravo, puno bolja riječ koja ga opisuje, svakako je neukusan, jer radi se o pokazivanju bradavica cijelome svijetu, čime se baš ništa ne prepušta mašti.

Kao pretvodnice trenda uzimaju se manekenke Kendall Jenner, Cara Delevingne i Bella Hadid, pjevačica Miley Cyrus, starleta Kylie Jenner, no prije svih, to je “isfurala” pjevačica Rihanna, i to na crvenom tepihu, kada je došla u potpuno prozirnoj haljini.
Kendall Jenner u posljednje vrijeme ne izlazi iz takvih kombinacija, a često niti ne sakrije svoje bradavice s piercingom, a ništa drugačije nije niti s njezinom sestrom Kylie, koja ne propušta priliku da se pokaže svijetu u golišavom izdanju.
Kako otkrivaju i plastični kirurzi, jedan od beauty hitova 2017. godine svakako su manje bradavice, a potražnja za njima porasla je za 30 posto, što nimalo ne čudi, obzirom na ovakve modne trendove.
Tu su zatim i Kim i Khloe Kardashian, Emily Ratajkowski, Suki Waterhouse te brojne druge slavne dame, koje možda nisu toliko hrabre da pokažu toliko, no redovito nose kreacije bez grudnjaka, što se itekako vidi.
Vama ostavljamo da prosudite što mislite o ovom trendu.

Komentari

komentara