Moda

Savršen ambasador za Loewe – Penelope Cruz zaštitno lice brenda Loewe

Napisao admin

Penélope Cruz novo je zaštitno lice španjolskog brenda Loewe. Glumica će raditi kampanju za proljeće / ljeto 2013. godinu i nastavit će predstavljati ovaj brend naredne tri godine.


Penelope Cruz (Foto: Cure.ba)

„Penélope Cruz je savršen ambasador za Loewe. Ona predstavlja naše vrijednosti strasti, autentičnost i izvrsnosti. Rad s glumicom koja je nagrađena Oscarom će biti zanimljiv. Vidim ga kao veliki korak naprijed“, rekla je Lisa Montague predsjednica Uprave Loewea. 

Kreativni direktor Loewea Stuart Vevers rekao je da su glumica i njezini likovi iz filmova odavno inspiracija njegovim izvedbama:

„Penélope je najpoznatija žena Španjolske. Penelopina jaka, senzualna ljepota je inspiracija za mene kao dizajnera. Ona je bila konstantna referenca za moj ideal španjolske ženstvenosti otkako sam došao u Loewe.“

Prvu kampanju s glumicom će fotografisati dvojac Mert i Marcus. Za Penelopu to neće biti ništa novo jer je ona već zaštitno lice Ralph Laurena, Manga i L'Oreala. 

„Loewe je međunarodni brend ponosan na svoje španjolske korijene i bogatu historiju. Njegove kolekcije su izrađene od španjolskih majstora i uvijek sam se divila njihovom radu. Osjećam se sretnom što ću biti dio ovog projekta“, rekla je Penelopa Cruz. 

cure.ba

Komentari

komentara