Moda

ORIGINALNO ŠARENO PLETIVO KOJE ĆETE POŽELJETI U SVOM ORMARU

Napisao H. H.

Sandra Zovko kanadska je modna dizajnerica hrvatskih korijena iz Vancouvera. Pokrenula je vlastiti modni brenda luksuznog pletiva Mila Zovko u čast pokojnoj majci Mili, koja je za sobom ostavila jedinstvenu i prekrasnu kolekciju ručno pletenih vesti.

Brend Mila Zovko inspiriran je načinom na koji je njezina majka kombinirala boje, uzorke i teksture na svakom pojedinom pletivu. Bez formalnog­­ obrazovanja o dizajnu i bez iskustva, Sandra objašnjava zašto je odlučila krenuti u ovu toplu modnu priču “Ideju o brendu Mila Zovko  dobila sam par godina nakon smrti majke. Naslijedila sam sve njezine ručno rađene veste koje sam počela nositi u raznim prigodama. Počeli su mi prilaziti nepoznati ljudi koje je zanimalo gdje sam ih kupila i to mi je dalo ideju da napravim nešto posebno s maminim vestama — kolekciju inspiriranu njima.”

promo

 

Mila Zovko lansirala je debitantsku capsule kolekciju u kolovozu 2016. Svi modeli iz kolekcije jesen/zima 2016. dizajnirani su u Vancouveru, a proizvedeni u New Yorku. Za sva pletiva korištena je visokokvalitetna talijanska merino vuna.

promo

 

Debitantska kolekcija može se kupiti u multibrendovskim trgovinama u New Yorku, Torontu i Vancouveru, a također je dostupna i u online trgovini www.milazovko.com koja ima dostavu i u Hrvatsku.

promo

 

Kolekcija se sastoji od dva modela vesti i jednog modela pletenog prsluka koji su dostupni u različitim kombinacijama boja. Sandrina želja je da brend postane prepoznatljiv u svijetu i bude dostupan u što više trgovina.

“Znate kako svi imaju samo tu jednu, najdražu vestu? Ja želim da Mila Zovko bude ta vesta!”

Komentari

komentara