Moda

CECINA KĆERKA GRABI SVJETSKU SLAVU: Anastasija osvanula u američkom časopisu!

Napisao H. H.

Jedna od najpopularnijih tinejdžerki koja predstavlja uzor mnogim devojčicama svakako je Anastasija Ražnatović. Ona se ovog puta vinula u zvezde te pozirala za jedan svetski časopis.

Iako je za naš portal rekla kako je poprilično stidljiva kada je u centru pažnje, ćerka najveće balkanske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović odlično se snašla kada je postala zaštitno lice jednog brenda.

Fotografije sa tog snimanja oduševile su njene fanove, a sada je Anastasija rešila da osvoji i svet.

Naime, ova atraktivna devojka jedna je od zvezda novembarskog izdanja magazina “Gladys”.

Pre nekoliko dana objavila je fotografije sa snimanja za ovaj editorijal, a osim njenih fotografija, u časopisu se nalazi i kratak intervju sa njom.

Anastasija, koja je za kratko vreme postala omiljena među devojčicama, pričala je o modi, koju izuzetno voli, a otkrila je da bi volela da jednog dana ima modnu liniju.

Činjenica je da može da ima šta god poželi, ali Anastasija je istakla kako voli da kupuje brendove koji su pristupačni svima.
Iako bi se mngoe devojčice rado menjale sa njom, Cecina ćerka bi volela da se zameni na jedan dan sa – Rijanom.

Na samom kraju, Anastasija je rekla kako su najveći uticaj na njen život imale upravo njena mama i tetka Lidija, kao i da joj je Ceca uvek bila inspiracija.

Podsetimo, Anastasija je poslednjih nedelja u centru pažnje, nakon što se pojavila informacija da je već dva meseca u emotivnoj vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem.

Komentari

komentara