Moda

Prva dama Amerike sve zadivila u staroj haljini

Napisao A. K.

Povodom obilježavanja četvrte godišnjice Međunarodnog dana djevojaka u Bijeloj kući, prva dama Amerike Michelle Obama dočekala je goste u još jednoj zanimljivoj, ali već viđenoj kreaciji

U društvu Meryl Streep, Michelle Obama ovog ljeta upustila se u turneju Libijom i Marokom na kojoj je razgovarala s djevojkama kojima nije omogućeno obrazovanje. Spomenuta turneja rezultirala je nastankom CNN-ova dokumentarca ‘We Will Rise: Michelle Obama's Mission To Educate Girls Around The World’.

Povodom Međunarodnog dana djevojaka i službenog prikazivanja dokumentarca u Bijeloj kući, Michelle Obama odabrala je zanimljivu crnu haljinu asimetričnog kroja ukrašenu bijelim cvjetnim printom, piše Tportal.hr
Haljina s dekolteom V-izreza i detaljima poput neprimjetnog remena oko struka djelo je američkog dizajnerskog dvojca Proenza Schouler, a istu haljinu Michelle je nosila za vrijeme službenog posjeta Maroku. Iako se prva dama SAD-a gotovo nikad ne upušta u modna recikliranja, čini se da je ovaj put odlučila učiti na primjeru britanske miljenice Kate Middleton i španjolske kraljice Letizije, koje pojedine odjevne komade vole nanovo nositi.

Michelle Obama u službenom posjetu MarokuMichelle Obama u službenom posjetu Maroku

Ova haljina američkog modnog dvojca nalazi se u prodaji za nešto više od 11 tisuća kuna, a gospođa Obama ovaj ju je put naglasila parom visećih srebrnih naušnica, crnim cipelama u špic i standardnom valovitom frizurom.

Komentari

komentara