Moda

Nekoliko savršenih komada – Siva kao boja jeseni (FOTO)

Napisao admin

Boja koja dominira kolekcijama!


sivo (foto: cure.ba)

Sivu boju je nemoguće ne voljeti jer izgleda podjednako dobro na plavušama, brinetama, crnkama i vatrenim crvenokosim trendsetericama. Osim što je savršena za sve boje kose i boje puti, siva je kraljica za kombiniranje! Možete je divno spojiti sa crnom i bijelom bojom, savršeno se slaže s trenutno jako modernom bojom crvenog vina, idealna je za kombiniranje s pastelnim tonovima, a obožavamo je i u kombinaciji sa žutom, narančastom i bojom fuksije!

Siva je definitivno boja u koju se isplati investirati. Počevši od jesenskih jakni od buklea koje ćete pronaći u ponudi Zare, preko poslovnih hlača koje će izgledati divno u kombinaciji s mekanim pletivom pa sve do sivih modnih dodataka koji idu savršeno uz sve jesenske trendove!

Ponuda odjeće i modnih dodataka u sivoj boji ove sezone je odlična. Zara ima prekrasne jakne, pletiva i pamučne majice u sivim tonovima, a H&M jednostavne haljine, sportske hlače i zanimljivu obuću.

U galeriju smo stavili 12 savršenih sivih komada iz ponude high street dućana, a vi same odlučite koji komad ćete nabaviti za jesen 2012.!

cure.ba

Komentari

komentara