Moda

Besplatni savjeti – Devet tajni najplaćenijih stilista!

Napisao admin

Tajna dobrog izgleda velikog broja poznatih osoba leži djelomično u savjetima stilista koje plaćaju. Ali oni ponekad svoje tajne podijele sa svima, i to sasvim besplatno.


Moda (Foto: Cure.ba)

1. Nađite cipele s potpeticom koje vam se sviđaju

Što višu petu nosite, izgledaćete vitkije.

2. Postignite idealan oblik

Potrudite se da odjećom dobijete što ljepši oblik. Na primjer ženama koje imaju široka ramena, dobro će doći majice s dubokim V izrezom. Što je izrez dublji, ramena će izgledati uža.

3. Prikrijte svoje mane

Ako niste ludi za svojim nogama, nemojte privlačiti pažnju noseći svijetle hlače. Ako ne želite istaknuti trbuh, nosite majice i topiće koji nisu uski.

4. Nemojte se bojati steznika

Iako stilisti preporučuju da se steznici uzmu u obzir, svakako si dajte vremena da pronađete ono što vam zaista odgovara. Stoga, ako vam steznik smeta dok ga isprobavate, imajte na umu da će vam smetati još više kad bude na vama satima.

5. Tražite modne detalje tamo gdje nikad niste

Modne detalje poput modernih marama i nakita puno jeftinije ćete pronaći na dječjem odjelu, a s druge strane na muškom odjelu mogli biste naći lijepe majice i džempere, koje uz uske hlače i remen mogu izgledati itekako ženstveno.

6. Kupujte na kraju sezone

Obična crna majica uvijek je in, baš kao i vunene hlače i džemperi, pa ih je najbolje kupovati na sniženju.

7. Slijedite trendove do određene tačke

Nemojte slijepo slijediti modu. Ako vam odjeća koja je in ne stoji ili nije prikladna vašim godinama, jednostavno zaboravite na nju.

8. Na nekim stvarima ne vrijedi štedjeti

Uložite u crne hlače, bijelu košulju i crnu suknju. S obzirom da ti osnovni komadi odjeće mogu izgledati odlično u različitim prilikama, važno je da vam pristaju savršeno.

9. Kupite svoju veličinu

Mnoge žene kupuju odjeću koja im je prevelika nadajući se da će sakriti svoje mane, a tako samo izgledaju još veće.

cure.ba

Komentari

komentara