Moda

Frizeri poručuju – U trendu je nisko vezan rep

Napisao admin

Frizeri su se poigrali kosom na razne načine, a kao trend sezone izdvojio se nizak rep. Naglasićete ga još više ako ga ukrasite detaljima za kosu.


nisko vezan rep (foto:cure.ba)

Frizeri su se poigrali kosom na razne načine, a kao trend sezone izdvojio se nizak rep. Njegova prednost je što možete da ga nosite i na dugačkoj kosi i na kosi srednje dužine. Naglasićete ga još više ako ga ukrasite detaljima za kosu – šnalama, cvećem, svjetlucavim kopčama, mašnama…

Možete ga nositi na razne načine u zavisnosti od stila odjevanja i šminkanja. Damama koje vole opuštene odjevne kombinacije, frizeri predlažu i ležernije frizure. Kosu vežite u rep bez zatezanja. Još bolji efekat dobićete ako izvučete nekoliko pramenčića sa strane da padaju na lice. Na damama koje se oblače elegantno, kosa uvijek treba da izgleda uredno. Zato je važno da kosu prvo isfenirate ravno, odnosno da je ispravite. Potom je pokupite celu, zategnite i vežite na potiljku, a za bolji utisak stavite i svjetlucavu šnalu. Popularan je nizak rep vezan sa strane, koji podmlađuje i osviježava cjelokupan izgled, a dobar je izbor i za opuštene i svečanije prilike.

cure.ba

Komentari

komentara