Moda

Pripreme za jesen – Top make-up trendovi za sljedeću sezonu (FOTO)

Napisao admin

Nina Ricci Top make-up trendovi za sljedeću sezonu
Od smeđeg smokey eyesa, zelenog sjenila do rumenih obraza…Provjerite koji su se trendovi make-upa za nadolazeću jesen nametnuli na revijama slavnih dizajnera.


Karmin boje trule višnje
Tradicionalni crveni karmin ove će jeseni dobiti tamniju i romantičniju verziju. Zapravo neke su nijanse toliko tamne da graniče sa crnom. Karmin stavljajte na usne direktno iz tube, a na obraze ne zaboravite staviti rumenilo kako biste izbjegli jezivi vampirski izgled.

Smeđi smokey eyes
Smokey eyes je poput izreza oko vrata – ne mora biti napadan da bi ostavio dojam. Ove jeseni nosit će se smeđe nijanse. Prvo, ocrtajte liniju olovkom u tamnosmeđoj nijansi, a potom osjenčajte gornji dio kapka sve do pregiba.

Zeleno sjenilo
Ali ona bogatija, seksi, glamurozna nijansa kakvu su nosili modeli na predstavljanju jesenske kolecije Jasona Wua. Za potpuni dojam nanesite ‘tonu’ crne maskare.

Crne mačje oči
Upozorenje – ovo nije za stidljive. Dramatični prijelazi i jako uočljivi oblici oslikani tekućinama, gelovima, čistom crnom bojom, karakteriziraju najbolje mačje oči ove sezone. Za večernji izlazak probajte ovu kombinaciju Brigitte Bardot i Kleopatre viđenu na reviji Lanvin. Za takav izgled, prvo konture nacrtajte crnom olovkom, pa oblik ispunite crnim sjenilom.

Dodir zlata
Pokažite anđeosku stranu delikatnim dodirom zlatne boje na očima i obrazima. Zaokružite oči zlatnim linerom ili pospite nježnu bijelo-zlatno sjenilo preko cijelih kapaka kao na reviji Dolce & Gabbana. Zlato koži daje poseban efekt i kada se stavi na obraze. Kod svjetlijeg tena pokušajte s bež-zlatnom, dok na srednji i tamniji ten trebaju ići brončanije nijanse.

Boja kobalta na očima
Tamnoplave boje sjenila krasile su oči model na revijama Stelle McCartney i Anne Sui. Mala doza je sve što trebate, a možete probati i samo s maskarom u plavoj boji koju trebate nanijeti na gornje i donje trepavice.

Žarki mat karmin
Jarkožarki ruževi ponekad znaju izgledati jeftino, ali ne i tamnoružičasta i crvena kakve su viđene na revijama Jila Sandera, Marca Jacobsa i Thakoona. Bez imalo sjaja, izgledali su elegantno, stilizirano i ‘odraslo’.

Savršena koža
Nitko nema besprijekoran tena, ali ga možete ‘lažirati’ uz, naravno, pravu šminku. Važno je da koža ne izgleda poput naftne mrlje, pa izaberite luminizer bez previše pigmenta i sjaja. Nanesite ga oko vanjskih uglova očiju i dolje uz jagodine.

Rumeni obrazi
Iluzija zdravih, rumenih obraza ove će jeseni biti obavezna. Držite se kremastih rumenila – lakše se raznose i raspoređuju.

cure.ba

Komentari

komentara