Moda

Uvijek omiljena boja – Dva načina da ovoga ljeta nosite bijelo (FOTO)

Napisao admin

Klinički bijeli outfiti s potpisom Stelle McCartney i Celine ili raskošne kreacije iz ateljea Dolce & Gabbane i Louis Vuittona – odabir je samo na vama. Bijela boja opet vlada ulicama!


Kad su u pitanju kolekcije za proljeće i ljeto, dizajneri znaju da s bijelom bojom ne mogu pogriješiti. Omiljena u mjesecima kada možemo paradirati preplanule kože, bijeloj smo ljeti čak spremni oprostiti što nas vizualno proširuje.

Na ovosezonskim revijama modne kuće prikazale su mnoštvo bijelih outfita od glave do pete, no iskristalizirala su se dva trenda. Celine, Diane von Furstenberg, Jil Sander i Stella McCartney držale su se onog što im najbolje ide – preciznih krojeva i prirodnih materijala kako bi prenijele svoju ideju novog minimalizma i pomalo kliničkog chica.

S druge strane, Louis Vuitton, Giambattista Valli, Chloe, Jean Paul Gaultier i Dolce & Gabbana predstavili su pravu bijelu proljetno-ljetnu čaroliju sa ženstvenim i pomalo djevojačkim štihom, obogaćenu raskošnim detaljima čipke i prozirne svile.

Ostatak dizajnerske garde s bijelom je samo koketirao, kombinirajući je s neizostavnim ljetnim nijansama – maslinastozelenom, modrom, trendi pastelnim bojama te klasičnom i uvijek elegantnom crnom.

Za koji se god smjer odlučili, s bijelom zasigurno nećete pogriješiti. A najbolja je stvar što nikad ne izlazi iz mode!

cure.ba

Komentari

komentara