Moda

A sada su na rasporodaji – Deset stvari u koje se definitivno isplati uložiti

Napisao admin

Modni klasici nažalost dožive i najmanje popuste, stoga vam predlažemo drugu strategiju – kupujte stvari koje su na samoj granici trendi i klasike te dizajnerske modne dodatke, koji će zbog materijala i načina izrade zapravo trajati vječno.


haljine (foto:cure.ba)

Baloner, mala crna haljina, pismo torbica, kvalitetna kožna torba – pri vrhu su ljestvice stvari koje nikada ne izlaze iz mode i s kojima definitivno nećete pogriješiti pri kupnji. Nosit ćete ih sezonama, bez obzira na trendove, oni im ne mogu ništa. 

 

No, nažalost, upravo zbog toga takve stvari najčešće su najmanje snižene. Stoga vam predlažemo deset stvari u koje možete uložiti na ljetnim sniženjima, a koje su taman na granici trendi i klasika. 

 

Sportski sako poput onog iz Benettona moći ćete kombinirati doista na mnogo toga, a žuta Zarina torba, čak i ako iduće sezone ne bude žarila i palila, vrlo je praktična, čime može itekako kompenzirati eventualni izlazak iz mode. Isto vrijedi i za tuniku 3.1. Phillipa Lima, koji je na najpoznatijem dizajnerskom web shopu net-a-porter.com snižen za punih 50 posto.

 

Na istoj stranici nude se doista prekrasni dizajnerski komadi, koji nikad nisu bili pristupačniji no u doba rasprodaja. Vjerujemo da ćete teško naći Lanvin torbicu za manje od 498 eura te iznimno nosivu traper košulju Isabel Marant za manje od 132 eura, po koliko se sad prodaje. 

 

Iznosi nisu mali, ali kako mi žene to volimo reći, radi se o pametnim modnim investicijama. 

cure.ba

Komentari

komentara