Moda

Koji odabrati – Kupaći kostimi za ovo ljeto (FOTO)

Napisao admin

Sezona kupanja već je započela te je već krajnje vrijeme da se odlužite za vaš kupaći kostim. Donosimo listu 8 top trendova kupaćih kostima koji su u trendu ove godine.


kostim (foto:cure.ba)

Svi mi ponekad razmišljamo o sretnim danima gdje nakon posla možemo nekoliko sati potrošiti na ležanje i sunčanje na plaži te kupanje u moru. Prije nego što se to dogodi moramo svakako razmišljati o tome kakav kupaći će nam savršeno pristajati. U nastavku su trendovi kupaćih kostima koji će biti veliki hit ove sezone.

 

1. Kupaći  kostimi s printovima

Sve vrste printova izgledati će odlično na kupaćim kostimima. Cvijeće i “otkačeni” printovi kao i geometrijski oblici više su trendi nego ikad. Pruge, leoparad, piton i slični printovi pravi su hit za ovo ljeto.

 

2. Kupaći  kostimi s jednom naramenicom

Kao što su haljine s jednom naramenicom postale vrlo popularne ovih dana, tako su i trendi kupaći kostimi poprimili ovaj look. Tako se mogu naći ekskluzivne kolekcije poznatih dizajnera te pristupačniji modeli koje si svatko može priuštiti.

 

3. Kupaći  kostimi s izrezom

Kupaći kostimi s izrezom pristaju jako dobro i vrlo su sexy što ih čini nevjerojatno popularnima kod cura koje traže pozornost ili imaju savršeno tijelo i ne boje se pokazati ga.

 

4. Kupaći  kostimi sa šljokicama

Ukoliko volite blistavu odjeću možete postati vrlo privlačni sa šljokičastim kupaćim kostimima koji su ove sezone hit na plažama. Šljokice će biti svugdje , u svim bojama, nadopunjene kristalićima i sličnim oblicima.

 

5. Kupaći  kostimi u jednom tonu

Jednobojni kupaći kostimi uvjek će biti favorit među ženama. Tijekom ljeta 2012. u dominiraju pastelni tonovi, narančaste i bijele nijanse. Potražite komade odjeće s interesantnim detaljima da ne bi dosadno izgledali na plaži!

 

6. Retro kupaći  kostimi

Retro je opet u modi. Dok ljudi ponekad smatraju da su potpuno zatvoreni bikiniji potpuno izvan mode, ovo ljeto možete iskombinirati retro nadahnut bikini ili jednodijelni kupaći kostim te pokriti svoja problematična područja u ugodno se osjećati u svakoj situaciji.

 

7. Kupaći  kostimi s povezima

Kupaći kostimi koji se vežu pristajati će vam ukoliko imate savršeno tijelo. Vrlo su slatki i u njima ćete vrlo dobro izgledati, no izbjegavajte ih ukoliko želite izgledati tanje i ne naglasiti svoje bokove.

 

8. Kupaći  kostimi bez naramenica

Kupaći kostimi bez naramenica stoje iznimno dobro ženama koje imaju manje grudi te ovaj kupaći kostim nije za žene s većim grudima jer im može stvoriti probleme stalnog “ispadanja”. Ovi kupaći su vrući trend ali prije dobro razmislite da li ste pravi kandidat za nošenje kovakvog primjerka.

 

Ovo su trendovi koje modna industrija predlaže da bi se trebali nositi ove godine. No prije svega trebali bi razmisliti koji model savršeno pristaje vašem tijelu, bez obzira na modne trendove, jer danas se zaista može pronaći bezbroj različitih kupaćih kostima te smo sigurni da postoji barem jedan koji vama savršeno pristaje!

cure.ba

Komentari

komentara