Moda

PREDMET ŽUDNJE – "It" torbica sezone novi je modni klasik (FOTO)

Napisao admin

U moru dizajnerskih torbica koje su se pojavile zadnjih mjeseci jedna je isplivala na površinu i zavladala profilima utjecajnih svjetskih modnih blogerica na Instagramu. Torba talentiranog i nagrađivanog irskog dizajnera J.W. Andersona poznata pod imenom Pierce postala je novi predmet ženske žudnje


Elegantna torbica klasičnog dizajna, ali s pomaknutim detaljem – dvjema probušenim rupama kroz koje prolazi zlatna metalna alka – suvremeni je modni klasik koji savršeno spaja klasični dizajn s neočekivanim detaljima. Andersonova it torbica nastala je iz ideje da dizajnira torbu kao trodimenzionalni objekt, zbog čega je klasičnoj silueti dodao iznenađujuće detalje u obliku rupa i velike alke.

Prije nekoliko godina u razgovoru za Stylist, na pitanje što smatra najboljom modnom investicijom, Anderson je odgovorio – torbica. 

‘To je definitivno torba jer torbe mogu biti vječne i u isto vrijeme edgy. Torba može promijeniti kompletan outfit, a stari outfit učiniti novim i trendovskim’, rekao je Anderson koji je u međuvremenu i sam dizajnirao bezvremensku torbicu, klasičnu i u isto vrijeme dovoljno edgy da zadovolji različite ukuse

Zahvaljujući klasičnoj liniji i efektnim detaljima, ova torba ima sve predispozicije da završi na listi kultnih modnih dodataka jer je u isto vrijeme elegantna i suvremena te se s lakoćom uklapa u različite stylinge dama bez obzira na njihove godine.

Izrađena je od najfinije kože i dolazi u jednobojnim, ali i višebojnim izdanjima, od klasične boje konjaka i vječne crne pa sve do otkačenijih, rokerskijih modela ukrašenih metalnim detaljima.

tportal.hr

Komentari

komentara