Moda

TRENDI STAJLING – Evo kako izgleda najpoželjnija jesenska modna kombinacija

Napisao admin

Kako izgleda najpoželjnija jesenska modna kombinacija? I dok će se većina odlučiti za traperice, gležnjače ili tenisice te šik vestu ili ove sezone popularnu košulju s nekim pomaknutim detaljem, modni stručnjaci hit stajling sezone zamišljaju ipak malo drugačije i puno maštovitije


Savršen ili idealan stajling subjektivan je pojam, a ovisno o ukusima i trendovima, svatko ga zamišlja drugačije. No ako želite složiti kombinaciju koja će izgledati šik i drugačije, onda se poigrajte outfitom koji je osmislila top stilistica Caroline Maguire, a koja smatra da njime ove sezone ne možete pogriješiti.

Njezin jesenski stajling iz snova sastoji se od komada koji se s lakoćom mogu uklopiti u različite stilove i kombinirati s odjećom koju već imate u ormaru.

Ove jeseni naglasak je na slojevitom odijevanju. Krenite s baznim komadima poput traperica, dodajte haljinu, završite sa statement modnim dodacima i dobit ćete šik look koji je ujedno jako udoban, savjetuje slavna stilistica.

Haljina na preklop, na tanke remenčiće i s efektnim detaljem poput kopče, savršen je izbor za jesenski stajling iz snova. Nosite je uz romantičnu bluzu visokog ovratnika ili samu u večernjem izlasku.

Bluza s volanima podarit će dozu ženstvenosti ovom stajlingu zahvaljujući romantičnim volanima, a možete je nositi samu, ali i ispod već spomenute haljine na preklop. To je, smatra Maguire, it bluza za jesen.

Znamo da su ove sezone traperice do gležnja must have komad, a bez obzira imaju li grubo odrezane rubove na dnu nogavice, visoki struk, patchwork ili izvezene detalje, jednostavno moraju imati neki detalj koji ih izdvaja iz mase.

S kariranim kaputom muškog kroja ove jeseni i zime ne možete pogriješiti, a osvježit će svaki stajling.

Blok pete i dalje su u trendu, a nakon sandala na red su došle čizme i gležnjače. Što je peta otkačenija, tim bolje, a naglasak je na statement cipelama. No ako želite biti zapaženi, odaberite gležnjače drugačije teksture, od baršuna i brokata s uočljivim uzorkom. 

Stajling upotpunite šik modnim dodacima poput stroge geometrijske torbe s upadljivim metalnim detaljima i mačkastim sunčanim naočalama u srebrnkastim nijansama.

tportal.hr

Komentari

komentara