Moda

Moda! – Nađite svoj stil: Donosimo 8 brzih savjeta!

Napisao H. H.

Umijeće lijepog odijevanja, mogli bismo reći, gotovo je umjetnost. Pročitajte 8 brzih savjeta koji vam mogu pomoći u pronalaženju vlastitog stila

Često želimo poboljšati svoj stil, no ne znamo kako. Mnogi u tome slijepo slijede trendove, no izgledati trendi ne znači odijevati sve komade redom koje ste vidjeli na stranicama modnog časopisa. Važno je kako ih nosite i kombinirate; to može biti i odjeća dizajnerskih brandova, kao i iz ona high street dućana – najvažniji je osjećaj vlastitog ukusa. Vaš je cilj individualan stil koji će biti u skladu s vašim karakterom. Stoga pročitajte 8 brzih savjeta koji vam mogu pomoći u pronalaženju vlastitog stila

1. Nemojte kopirati modne kombinacije zvijezda, modela ili drugih ljudi, a također se nemojte odijevati u odjeću samo jedne marke.

2. Uvijek birate i kombinirajte komade po svome ukusu.

3. Nemojte se pridržavati samo jednog stila – eksperimentirajte s novim kombinacijama. Upamtite – stil se s godinama mora mijenjati!

4. Ako vam se sviđa neki odjevni predmet, nosite ga bez obzira na modne tendencije.

5. Trendovi vam se trebaju sviđati i donositi vam radost – nemojte biti rob mode.

6. Nemojte preopterećivati svoj izgled s previše svega u isto vrijeme – nekad je manje više.

7. Mnogi od nas često zaborave na njih, ali oni zaista mogu podići vaše modne kombinacije. Riječ je, naravno, o modnim dodacima. Torbe, obuća, nakit, pojasevi, marame i šalovi – izbor je na vama.

8. Zadnji, ali zaista odličan savjet – eksperimentirajte sa svakim komadom u vašem ormaru. Probajte ga kombinirati sa što više modnih detalja i drugih komada iz vaše garderobe. Vjerujemo da ćete tako dobiti puno ideja koje vam ranije nisu padale na pamet!

cromoda.com

Komentari

komentara