Moda

Komentarom o stajlingu kandidata sve redom nasmijala! – Modni žiri Marije Šerifović

Napisao admin

Marija Šerifović važi za nekoga kome moda nije na prvom mestu i ko svojim primerom jasno dokazuje da je nekada vrhunski vokal i više nego dovoljan da neko bude zvezda, odnosno da pevačica ne mora da izaziva provokativnim stajlingom i senzualnim nastupom da bi bila u samom vrhu pop scene.


Foto: arhiva

Upravo zbog toga je iznenadio njen komentar vezan za stajling jednog takmičara u sinoćnoj emisiji Zvezda Granda, a njen opis je sve prisutne nasmejao do suza, pa i samog Dejana Nedića Tejovca kome je bio upućen.

“Ja ne volim da komentarišem izgled kandidata, ali ti, Dejane, meni izgledaš, j*bote, kao da ti fali samo prase i pivo, čoveče, ono ražanj i da polivaš pivom, majke mi. Daj malo samo nešto što je više za ovu scenu. Pruži nam rispekt. Ja te zamišljam negde u Šumadiji, Kragujevcu, sediš, pušiš pljugu, piješ pivo i okrećeš ražanj. Izvini, ali malo se potrudi, izgledaš previše kežual”, poentirala je Šerifovićka.

Slažete li se sa tim da bi bilo urnebesno smešno ukoliko bi Marija na isti način ocenila izgled svojih koleginica? Ko zna šta bismo tek tu sve tu čuli…

 

tracara.com

Komentari

komentara