Moda

Ukrasi – Metalik boje, šljokice i prugice biće hit ovog proljeća!

Napisao admin

Proljeće i ljeto 2016. godine donijeće zanimljiv manikir koje će krasiti ruke modernih djevojaka i žena.


Foto:arhiva

Nokti će biti razigrani i varirati od nijansi boje kože do tamnih tonova, dok će nail art  donijeti šljokice, prugice i metalik manikir.

Saznajte koji su najpopularniji trendovi, kao i koje će boje lakova za nokte biti najpopularnije ovog proljeća i ljeta.

Trendovi: novi francuski manikir

Klasični francuski manikir ove sezone dobija novo šareno ruho – sve boje su dozvoljene – bilo da je riječ o pastelnim, jarkim ili zagasitim nijansama. A i manikir ne mora biti uobičajen – koji prati vrh nokta – već može biti na vrhu nokta ili uz korijen, u tankoj, debljoj ili čak isprekidanoj crti.

Trendovi: šljokice, šljokice

Koliko god ih bilo neugodno skidati kasnije – šljokice će biti ultra popularne ove sezone. Sve boje i kombinacije su dozvoljene pa dajte mašti na volju.

Trendovi: prugice

Grafički minimalistički dizajn doživljava novi procvat. Umjesto velikih kontrasta između boja – kao što su crno i bijelo, isprobajte prugice u metalik nijansama, a probajte da eksperimentišete i sa različitim širinama pruga.

Trendovi: diskretna boja kože

Klasika je uvijek “in”! Kao i lijepi, njegovani i uredni nokti. Zato lakovi boje kože nikada neće izaći iz stila, a to važi i za ovo proljeće.

Trendovi: metalik

Svejedno je radi li se o suptilnom sjaju ili jarkim hromiranim nijansama – metalik lakovi nakon zime nose se i ovog proljeća!

 

 

 

 

 

 

 

haber.ba

Komentari

komentara