Moda

Jesu li upravu? – Izbacili su je s maturalne zbog toga kako ova haljina izgleda straga

Napisao admin

Američku tinejdžericu Mireyu Briceno iz grada Muskegona izbacili su s maturalne zabave zbog njene haljine, koja je ocijenjena kao preizazovna. Mireya tvrdi da je slijedila pravila za odijevanje, kad se odlučila za plavu haljinu s bijelim točkicama koja otkriva leđa.


Mireya i njena majka vjeruju da su prekršile pravilo koje zabranjuje haljine koje otkrivaju struk, no to je samo nagađanje jer im nitko nije rekao koje je zapravo pravilo prekršeno. Njena majka misli da je haljina bila otmjena i elegantna, piše Index.

Mireya je u dvoranu ušla ogrnuta jaknom svog dečka jer joj je vani bilo hladno, no unutra ju je skinula jer je bilo toplo. Na zabavi je bila sat vremena, tijekom kojih je i zaplesala, no tada je svemu došao kraj.

“Zamolili su je da ustane i da se okrene. Kad je to učinila rekli su joj: ‘Kršiš pravila. Moraš ići kući'”, ispričala je njena majka Connie koja traži da se uprava škole ispriča njenoj kćeri.

Ravnatelj škole Brad Perkins tvrdi da je odluku donio član osoblja, a za nju je uprava škole dobila samo pohvale. On sam ne zna koje je pravilo prekršeno i zašto je haljina zabranjena, jer je nije vidio. Ponudu Foxa 19 da pogleda fotografije odbio je, kazavši da nema svrhe u gledanju u prošlost.

cure.ba

Komentari

komentara