Moda

Poludiće! – Pet modnih kombinacija koje su nepogrešivo privlačne!

Napisao admin

Odijelo ne treba i ne čini čovjeka, ali pogrešan izbor garderobe je takođe nešto što ne bi trebalo praviti. Evo pet "must have" komada, sa kojima sigurno nećete pogriješiti


U slepom praćenju modnih trendova, i želje da budu uvek seksi, doterane i “in”, žene neretko znaju da naprave pogrešan izbor kada je garderoba u pitanju. Izbegnite efekat “uniformisanog vojnika”, tako što ćete svakom novom outfitu dati neki vaš, lični pečat.

Predstavljamo vam pet večnih komada, odeću s kojom ne možete mnogo da pogrešite. Osim što laskaju ženskoj figuri, apsolutno su u trendu i možete ih kombinovati s mnogim odevnim predmetima koje već imate u svom ormaru. Samo ih prilagodite svom ličnom stilu i zablistajte!

Mala crna haljina

O prednostima male crne haljine, koju je lansirala Koko Šanel, a u kojoj se kasnije proslavilaMerlin Monro, ne treba mnogo pričati. Osim što izdužuje siluetu, njena glavna prednost je što pristaje gotovo svim prilikama.

Duge suknje

Ovaj odevni predmet izdužuje figuru i već je nekoliko sezona must have komad. Možete je nositi u sportskim, svečanim, casual kombinacijama, sa printom ili bez… kako vam je volja. Nije ni čudo što su Džesika Alba i još mnoge poznate dame od stila prosto “poludele” za njima.

Teksas-jakna

Još jedan odevni predmet koji uspešno vlada iz sezone u sezonu. Klasična teksas-jakna je obavezan komad odeće za proleće i leto, u onim trenucima kad je slojevito idealan izbor. Odaberite model koji najbolje odgovara obliku vašeg tela.
Čipkasti top

Top od prozračne čipke još je jedan laskavi komad odeće. Savet: Kada kupujete, birajte uvek za broj veći, kako bi postigli efekat nonšalantnosti, pustivši da pada preko uskih pantalona ili helanki .

Kratak šorc visokog struka

Vreme je da crnu minisuknju zamenite crnim kratkim šorcićima. Ženskoj figuri najviše laska kroj visokog struka. Ovaj svestrani komad odeće svakako biste trebali imati u ormaru.

telegraf.rs

Komentari

komentara