Moda

Izaberite ga prema izgledu – Koji nakit je idealan za vas?

Napisao admin

Osobe s okruglim licem i naglašenim obrazima, trebalo bi da izbjegavaju okrugle minđuše, dok žene sa izduženim licem ne bi trebalo da nose dugačke i uske modele, jer će izgledati mršavije.


Žena (Foto: Cure.ba)

Izbor minđuša nije tako lak, znaju dobro predstavnice ljepšeg pola. Nevjerovatno je koliko je ovaj mali komad nakita u stanju da promijeni i popravi kompletan izgled, zato je važno da se obrati na njega posebna pažnja. Ukoliko je u neskladu s frizurom, odjećom ili prilikom, značajno će da naruše stil.

Damama koje nose punđu ili konjski rep, pristaje gotovo svaki model. Za svečanije prilike preporučuju se elegantne minđuše od plemenitih materijala, a za svakodnevne dekorativna bižuterija.

Starijim osobama bolje stoje manji komadi, a mladim djevojkama veliki, kakvi su sada u trendu.

Osobe s okruglim licem i naglašenim obrazima, trebalo bi da izbjegavaju okrugle minđuše. Žene sa izduženim licem ne bi trebalo da nose dugačke i uske modele, jer će izgledati mršavije.

Ako je kosa kratka, stilisti savjetuju da se izbjegavaju krupni komadi nakita na ušima, dok uz dugu kosu oni, ne samo da dolaze u obzir, već su i poželjni da bi došli do izražaja. Važno je i da minđuše budu u skladu sa bojom kose, pa bi dragi ili dekorativni kamen trebalo da se slaže i bude iste ili slične nijanse.

Zeleni nakit idealan je za zelene oči, plavi za plavooke, a smeđi tonovi dobro pristaju ženama s očima boje čokolade.

novosti.rs

Komentari

komentara