Moda

Obratite paznju – Krupne žene i moda

Napisao H. H.

Veličine su svuda oko nas i uvijek jedni druge etiketiramo, ponekad nesvjesno.

Kada se radi o odjeći, oduvijek su postojale veličine i mjere. Neki s time nemaju puno problema, dok se neki uvijek bore ući u što manji broj,prenosi limeta.net. No, ponekad jednostavno trebamo prihvatiti sebe kakvi jesmo i nositi što nam najviše odgovara. Krupne žene i moda idu jedno s drugim!

Postoji 100 različitih modnih trendova u svijetu i nitko ne može sve to pratiti, stoga se držite onoga u čemu se osjećate najbolje i najudobnije – to će vam ujedno i najbolje stajati. Ako ste punašna, krupnija žena, nemojte odustati od traganja za savršenom odjećom jer ona postoji i čeka na vas. Danas ima sve više i više trgovina koje nude i velike brojeve, a uvijek postoji i internet.

Skrenite pažnju na mršaviji dio tijela

Kod odabira odjeće morate obratiti pozornost na boje. Ukoliko koristite svijetlo i sjenu, pobrinite se da na npr. haljinama, tamna boja prekrije vaše kritične dijelove, a neka druga boja ističe sredinu vašeg tijela. Ili preko svjetlijih haljina obucite tamniji sako, vestu i slično.

Možete nositi uske hlače pa čak i prugice samo ih dobro uskladite. Prugice razbijete nekim gornjim dijelom koji vam prekriva bokove, ne duže od toga, a može biti i bez rukava. Obične hlače neka budu tamnijih boja.

Alternativa tajicama su dimije. Možete ih nositi i s uzorkom, samo pazite da nisu preupadljive, najbolje su pastelne  ili crna boja. Dimije vam uz kratku jaknicu mogu naglasiti struk i pratiti vašu siluetu.

Od haljina možete nositi sve što spada u retro stil, haljine na preklop ili sa V izrezom, a suknje neka lijepo padaju sa strane s dužinom do koljena. Hlače neka budu visokog struka, gornje dijelove nosite s rukavima ili barem polukratkim rukavima, a što se majica tiče najbolje su s okruglim izrezom oko vrata. Ne zaboravite na modne dodatke, cipele i dobro donje rublje, to vam nikada neće škoditi.

Izbjegavajte jakne s džepovima na području prsa, hlače niskog struka, hlače u zvono, hlače sa džepovima na bokovima, kratke topiće i majice, vodoravne pruge, sjajne ili rastezljive materijale. Naučite koja odjeća ističe vaše dobre strane, a koja loše. Crne i tamnije boje će vam uvijek dobro stajati ako želite izgledati mršavije. Odjećom i dodacima skrenite pažnju na mršaviji dio tijela.

cure.ba

Komentari

komentara