Moda

Novac ne kupuje stil – Predivni i u second hand odjeći!

Napisao admin

Je li moda isto što i stil i može li se stil kupiti novcem? Ako može koliki je taj iznos? Koliko moramo platiti dizajnerski predmet da bi se naš ukus smatrao dobrim? Naravno da moda i stil nisu ista stvar i ako se prečesto nepravilno koriste kao sinonimi.


Moda (foto: cure.ba)

Moda sugerira neprestanu izmjenu i dolazak novog dok stil znači ono trajnije, ono svojstveno samo vama i ono što se tokom života neprestano razvija i nadograđuje.
odabir odjeće

Da se osvrnemo na drugo pitanje. Je li nužno potrošiti mnogo novca kako bismo imali stila? Nikako. Ako je znate nositi i obična najobičnija haljina može postati nezaboravna toaleta.

Svakako pri kupovanju dizajnerske mode dobivate beneficiju estetske ispoliranost proizvoda i epitet da se odjevate po posljednoj modi. No mnogo bitnije od toga zapravo je pronaći ono što će odgovarati vama i vašem tijelu i u čemu ćete se osjećati ugodno i izgledati sjajno.

Dakle želite li stilsku injekciju bez da ispraznite novčanik, zašto se ne biste uputili zakučastim putevima second hand shopova i istražili što se nudi. Uzmite si jedno popodne, prijateljicu, sestru, mamu i krenite u samo proglašeni lov na blago. Tko zna što se sve skriva tamo.

Iako su second hand shopovi dugo imali lošu reputaciju trgovina u koje pristiže samo ono što više nitko ne želi, danas je kvaliteta značajno porasla. Nemali broj puta i slavni prođu kroz vrata tih trgovina u potrazi za originalnim i skrivenim modnim zanimljivostima.

Ovo je čak i prirodniji način kupovine. Niste opterećeni vizijom jedne trgovine. Kada uđete u trgovinu određene robne marke vaš ukus je u tom trenu strukturiran njihovom idejom kako bi trebala izgledati mlada moderna osoba.

U okružju second hand trgovina vaš um i inspiracija imaju slobodu lutanja i možete slobodno pustit da zanimljivi predmeti i modni rariteti pronađu vas. Želimo vam ugodan i uspješan lov.

zanosna.com

Komentari

komentara