Moda

Horoskop i moda: Kako znak u kojem ste rođene utječe na vaš stil?

Napisao H. H.

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PITATE se zašto neke žene prate trendove, a drugima do mode uopće nije stalo?

Astrolozi tvrde da velik utjecaj na modne odluke koje donosite ima horoskop. Otkrijte koje su modne preferencije pojedinih znakova, piše “Index“.

Ovan

Temperamentne žene rođene u znaku Ovna uvijek se ističu iz mase svojim karakterom, ali i modnim izričajem. Njihov stilski potpis su upečatljivi uzorci i statement nakit, što nerijetko nose istovremeno.

Bik

Žene rođene u znaku Bika ne vole puno eksperimentirati s modom i najviše cijene klasiku. Prolazne trendove obično preskaču i radije ulažu u kvalitetne i bezvremenske komade.

Blizanci

Veseli Blizanci odjeću biraju prema raspoloženju, a posebno su slabi na modne dodatke. Žene rođene u ovom znaku obično imaju torbicu i cipele za baš svaku prigodu, no najčešće i više nego što im treba.

Rak

Žene rođene u ovom znaku poznate su po eleganciji i baš u svakoj prilici vole biti dotjerane. Njihova garderoba najčešće je obojena u nježne, pastelne nijanse, a dominiraju poslovni komadi i večernje haljine.

Lav

Žene Lavovi obično su velike ljubiteljice mode i budno prate trendove, ali ulažu samo u komade u koje se isplati investirati, poput dizajnerskih torbica ili cipela. Njih nikada nećete vidjeti nesređene i s neurednom frizurom jer paze baš na svaki detalj.

Djevica

Djevice, baš kao i Bikovi, ne prate trendove već ulažu u bezvremenske modne klasike i basic komade. Uz to, vode dobru brigu o svojoj odjeći i modnim dodacima i nikada ih nećete vidjeti u nečem poderanom, starom ili prljavom.

Vaga

Kreativne Vage obično imaju neki svoj stil na kojem im mnoge druge žene zavide. One ne prate trendove, već radije biraju jedinstvene komade koji će ih izdvojiti iz mase. A Vage su i na glasu kao jedne od najvećih šopingholičarki zodijaka.

Škorpion

Škorpionke su često kontradiktorne oko svojeg stila. Kažu da im se neki trend ne sviđa, no onda se predomisle i nose ga, pa je zbilja teško odrediti što zapravo vole, a što ne.

Strijelac

Žene rođene u ovom znaku nikada nećete vidjeti u nekoj dosadnoj, bezličnoj odjevnoj kombinaciji. Slojevito odijevanje, kombiniranje uzoraka, modni dodaci – sve su to odlike njihova osebujnog i nerijetko pretjeranog stila.

Jarac

Pedantan karakter žena rođenih u znaku Jarca očitava se i na njihovoj garderobi. Za razliku od Strijelaca, one izbjegavaju suvišne slojeve odjeće i modne dodatke pa su njihovi outfiti obično posve jednostavni i, po mnogima, dosadni.

Vodenjak

Žene rođene u ovom znaku krasi besprijekoran modni ukus. One sjajno kombiniraju trendove i klasike te su često drugima modna inspiracija. Stoga vjerujemo da se baš u ovom znaku rađa najviše trendseterica.

Riba

Ribe su izrazito ženstvene, što se odražava i u njihovom stilu odijevanja. Vole nježne boje, štikle, haljine, suknje i nikamo ne idu bez barem malo šminke.

Komentari

komentara