Moda

HIT GODINE: Tri blizanke se odjevaju potpuno identično kamo god krenu. Fotke su im genijalne

Napisao H. H.

Elnaz, Tanaz i Golnaz su identične trojke kojima je neobičan zajednički stil donio poprilično veliku slavu na Instagramu

Elnaz, Tanaz i Gonaz su tri sestre iz Irana koje su u London doselile kako bi studirale dizajn i arhitekturu interijera. No, putem su se nekako više zaljubile u modu i postale vrlo popularne influencerice na Instagramu. Zanimljivo je da su Enaz, Tanaz i Gonaz identične trojke koje se nikad nisu prestale odijevati identično kao što su ih roditelji odijevali u djetinjstvu. Po tome se ističu i, moramo priznati, zaista su chic, piše “Net“.

LICE KAO BREND

Od svog identičnog izgleda i stila, djevojke su napravile cijeli brend. Na Instagramu The Tripletsss prati ih više od 270 tisuća ljudi, a dio su i veće zajednice influencera koji se zove Our Social Collective. Na svom Instagramu svakodnevno dijele svoje odjevne kombinacije i beauty navike, a to im je, dakako, donijelo i brojne suradnje s brendovima i dovelo do toga da im uloga influencerica postane primarna životna djelatnost.

View this post on Instagram

Peaceful moments

A post shared by ELNAZ . TANAZ . GOLNAZ (@thetripletsss) on

Osim toga, sestre su pokrenule i vlastiti brend nakita imena By The Tripletsss koji karakteriziraju komadi inspirirani formama vintage nakita sa sredine 20. stoljeća. “Naš stil dolazi iz prošlih sjećanja, sadašnjeg raspoloženja i budućih snova. Komadi koje dizajniramo klasičnog su dizajna s modernom vibrom. Pričaju priču o našoj pozadini i inspirirani su različitim kulturama koje smo iskusile”, napisale su djevojke u opisu svog brenda i dodale da im je krajnji cilj osjećati se snažno i vjerovati u sebe.

BITI DRUGAČIJI KAO KLJUČ USPJEHA

Prije par dana je najviše lajkova u povijesti Instagrama za jednu fotografiju skupilo jedno jaje. To je dovoljno dobar pokazatelj da na društvenim mrežama danas dolazi u obzir sve što je pomaknuto i na neki način drugačije i izvan okvira. Elnaz, Tanaz i Gonaz slijede upravo taj recept.

Njihove odjevne kombinacije i makeup navike nisu mnogo drugačije od onih kakve nose druge influencerice, no uvijek dolaze u paketu od tri i to je ono što ih čini posebnima.

Komentari

komentara