Moda

Modni must have – Boyfriend hlače (FOTO)

Napisao admin

Muški modeli hlača za djevojke, vraćaju se na police prodavnica svakog proljeća i postaju najdraži modeli brojnih trendseterica u toplim mjesecima. Osim što će biti u trendu i ove sezone, dobra vijest je da boyfriend jeans odgovara skoro svakoj figuri.


Boyfriend hlače (foto: blogspot)

Možete ih nositi u dnevnoj varijanti sa majicom i baletankama ili u poslovno-večernjoj varijanti sa dužim sakoom i potpeticama.

Boyfriend hlače su idealne za ležerne odjevne kombinacije, kod kojih je sva pažnja usmjerena na cipele pa se najčešće kombinuju uz zanimljive cipele sa visokim potpeticama.

Ležerna kombinacija

Ako volite da sve osim cipela u kombinaciji ima ležeran i pomalo sportski prizvuk, spojite sportsku majicu s popularnom jaknom, muškim modelom hlača i cipelama koje će biti apsolutni hit.

Poslovna kombinacija

Ležerne hlače će uz pomoć elegantnog sakoa, slatke košulje na tačkice i modernih cipela postati elegantne i primjerene poslovnom okruženju.

Večernja kombinacija

Kožni top u kombinaciji s upečatljivom ogrlicom i elegantnim salonkama, pretvoriće ležerne hlače u šik komad idealan za noćni izlazak.

fashion.hr

Komentari

komentara