Moda

Finalni dodatak – Nakit – modni dodatak za savršeni izgled!

Napisao admin

Obukli ste se za izlazak i još vam nešto nedostaje. Možda nakit kao finalni dodatak vašem izgledu iz snova? Nakit je modni dodatak bez kojeg jednostavno ne možete.


Nakit (foto: cure.ba)

Ne samo što podiže svaku osobu nego ujedno daje i čarobnu notu izgledu svake osobe koja ga je odlučila staviti. Zamislite samo kako bi to izgledalo kada bi na sebi imali jednostavnu odjeću neutralne boje bez nakita koje bi to sve malo podignulo? Nikako i upravo se iz toga razloga na nakit gleda kao na nešto neophodno.

Modeli su različiti, oni se biraju prema ukusu osobe. Dakle ako više volite veće komade nakita kao što su ogrlice s malo većim privjeskom, ili narukvice s puno detalja, vi ćete uvijek odabirati one modele koji ne samo što se ističu, nego koji umjesto vas dolaze u prvi plan.

 

Za sve ljubitelje elegancije i decentnosti tu su malo manji i prije svega jednostavniji modeli i kreacije vrhunskih kuća koje su dale sve od sebe da u jednom malom komadiću nakita stave svu raskoš pomoću koje ćete zasjati upravo vi.

 

Ponekad svečana haljina jednostavno nije dovoljna. Ponekad je potrebno na vrat staviti i ogrlicu s malim privjeskom ili možda naušnicama kao komplet iz snova. Od nakita osim narukvica i ogrlica postoje i naušnice. Naušnice u kombinaciji s narukvicom i ogrlicom daju pravu sliku.

 

Žuto zlato, bijelo zlato, srebro, što god odabrali trebate biti svjesni kako nakit mora odgovarati onom što ste trenutno obukli i vi se morate znati nositi s odabranim ukrasima. Biseri su oduvijek bili popularni, a njih se gledalo kao na poveznicu sa romantikom i određenom mistikom.

Biseri se ne nose za svakodnevne prilike. Oni traže posebne trenutke kada morate zasjati i sve prisutne ostaviti bez daha. Najljepša moguća kombinacija su ogrlica i narukvica od bisera kao komplet koji traži posebnu pozornost.  Odaberite čaroliju.

savjetnica.com

Komentari

komentara