Moda

Nezaobilazan komad odjeće – Traper jakna! (FOTO)

Napisao admin

Traper haljina je poput drugih modnih detalja postala nezaobilazan komad odjeće kojii ima skoro svaka žena u svom oramru. Najbolje od svega što se može prilagoditi za više prilika, a isto tako može odgovarati svakoj osobi koja ju odluči obući.


Traper jakna (foto: cure.ba)

 Traper jakne mogu se kombinirati uz velik broj odjevnih predmeta, a među popularnijim su zasigurno cvjetne haljine i ostale slične keracije. Savršeno idu uz hlače raznih matrijela, dakle ne samo uz traperice nego i pamučne hlače.Jakne od trapera dio su mode već duže vrijeme i na neki način su postale klasik koji se uvijek može nositi, bez obzira na silne promjene koje dolaze iz najboljih modnih kuća. Od trenutka kada su se prvi put pojavile do danas, došlo je do nekih preinaka.

One se mogu nositi tokom cijele godine, a ako niste sigurni kako slijedi nekoliko zanimljivih informacija. U slučaju da je vani jako hladno i jednostavno morate obući zimsku jaknu, traper slobodno možete iskombinirati, ako je manji i uži model, ispod zimske jakne kao majicu.

Tijekom toplih dana jakne od trapera najviše idu uz već spomenutu kombinaciju kao što su razne haljinice od lakšeg materijala. Želite li jaknu nositi dok se mislite baviti nekom od aktivnosti kao što je relaksacija u obliku šetnje, obucite ju preko majice na kapuljaču, jer ipak se radi o pravom sportskom looku.

Za dame koje nisu sigurne žele li se više istaknuti u elegantnom izdanju, ili možda više u casual, uvijek postoji rješenje. Duga haljina u kombinaciji s traper jaknom savršena je slika žene koja zna što dojenuti i kako nositi ono što ima na sebi.

Upravo je ta kombinacija istovremeno spoj elegancije i malo opuštenijeg izgleda, s tim da nemojte zaboraviti na modni dodatak poput narukvice, ili možda ogrlice koja će na pravi način začiniti cijelu sliku. Cipele mogu biti s manjom petom.

Traperice u boji sve više zauzimaju vrh popularnosti, a gdje ćete bolje od spomenutih hlača i jakne. Sve zajedno dat9i će jednu čarobnu notu cijelom izgledu, a vi ćete pritom izgledati modno osvješteni i kao osoba koja zna što je trenutno in i što se nosi.

savjetnica.com

Komentari

komentara