Moda

Senzacionalna ponuda – Za sve šopingholičarke preporučujemo Re Dizajn Iisa! (FOTO)

Napisao admin

Re Dizajn Iisa za sve šopingholičarke ima senzacionalnu ponudu.


Re Dizajn Iisa (foto: facebook)

Zahvaljujući svom autorskom, maštovitom, edukativnom i često alternativnom pristupu modi, Re Dizajn Iisa postao je jako popularan.

Ako bi trebalo ukratko okarakterisati rad Re Dizajn Iisa, onda bi se najprije moglo reći da je to profesionalizam i radost bavljenja modom.

Svojim klijentima nude redizajniranu i dizajniranu odjeću, samostalno dizajnirane modne odjevne predmete, koje možete naručti prema veličini koja vama odgovara.

“Sam naš naziv Re Dizajn Iisa, odnosi se na redizajniranu i dizajniranu odjeću. Prvi album koji smo izbacili, pod nazivom “Prva kolekcija” odnosio se na redizajniranu odjeću,koja je bila nova ali ogromnih dimenzija te smo se mi potrudili da je doradimo na adekvatan i moderan način. Većina odjeće je već rasprodana. Naredni naš album bio je “Prva kolekcija samostalnih kreacija”, gdje su u ponudi nekoliko modela haljina, ali bit će ih još dosta, to je tek početak. U našoj ponudi nalazi se također jedan album ručno izrađenih torbi, jedan model u tri boje, za početak, a planiramo i njih dopunjavati novim modelima i bojama“, kaže ljubazna vlasnica.

Tajna uspjeha leži, prije svega u stručnom timu koji je odgovoran, motivisan i inovativan u predlaganju i prihvatanju uvijek novih ideja.

Zahvaljujući radnoj atmosferi koja se gradi na dogovorima, razmjeni iskustava i ideja, uzajamnom povjerenju i timskom radu Re Dizajn Iisa dobio  je mnogobrojne zadovoljne klijente.

Uvjerite se i sami.

Provjerite kvalitetnu ponudu na profilu Re Dizajn Iisa. Sa ljubaznim osobljem u kontakt možete stupiti i preko brojeva telefona: 061 568 219, i 061 522 789.

Za potpuni dojam pogledajte fotogaleriju.

Re Dizajn Iisa nagrađuje posjetioce portala cure.ba


Ovu predivnu suknju možete osvojiti:

 

– ako ste prijatelj sa Re Dizajn Iisa na https://www.facebook.com/saleforfemale

 

– ako ste fan Cure.ba na http://www.facebook.com/www.cure.ba

 

– komentarisite i share članak da imamo uvid u takmičare


Pobjednika proglašavamo 7.5. 2013.


SRETNO!


cure.ba

Komentari

komentara