Moda

Karleuša na Versace reviji u Milanu! Kad vidite u čemu se pojavila biće vam jasno zašto je prvi red bio NJEN!

Napisao H. H.

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša ispratila je iz prvog reda glamuroznu “Versace” modnu reviju na Sedmici mode u Milanu.

Jelena Karleuša sinoć je prisustvovala glamuroznoj modnoj reviji jedne od najpoznatijih svjetskih modnih kuća “Versace”, održanoj u Milanu, piše “Telegraf“.

Jelena se nešto ranije pohvalila fascinantnim pogledom iz hotelske sobe, kao i pozivnicama za ovaj prestižni događaj koji je sinoć održan u čuvenoj Duomo katedrali u okviru milanske Sedmice mode.

Jelena Karleuša – Instagram

Karleuša je reviju za proljeće/ljeto 2018. ispratila iz prvog reda kao prava svjetska zvijezda, u društvu svog prijatelja i menadžera Zorana Birtaševića, a za ovako posebno veče ponijela je i posebnu kreaciju iz najnovije kolekcije. Naravno, iza koje stoji jedna od najvećih modnih imperija “Versace”, od glave do pete.

Jelena Karleuša – Instagram

Jelena je uživala uz brojne svjetske face, kako iz svijeta mode tako i iz šoubiza i ostalih sfera, a na večerašnjem modnom događaju koji je obilovao glamurom i luksuzom pokazala je zašto je jedna od najstilizovanijih javnih ličnosti u Srbiji!

Jelena Karleuša – Instagram

Komentari

komentara