Moda

10 trendova koji stižu u 2018. godini

Napisao H. H.

Top trendovi za godinu pred nama

Nikad nismo bili previše skloni osvrtanju na ono što je prošlo, liste najbolje odjevenih ostavit ćemo svim drugima, a mi ćemo pogledati što nam donosi 2018. godina. Sudeći prema projekcijama iz Pinteresta, temeljenima na praćenju 200 milijuna mjesečnih pinnova u cijelom svijetu, ovo je deset TOP trendova koji će nas osvojiti u 2018. godini.

BERETKE

Neodoljivi francuski štih svakoj kombinaciji dat će beretka koja je apsolutni hit pojam na Pinrterestu na kojemu je spremanje fotografija s ovim pojmom poraslo za čak 269 posto.

LOGOMANIA

Logo… Što veći to bolji. Iz Pinteresta naglašavaju kako je zanimanje za logomaniju poraslo za 203 posto. Stiže vrijeme onih koji vole pokazivati komade s potpisima. Doslovno.

UKRAŠENE CIPELE

U 2018. zaboravite minimalizam. Cipele moraju imati zakovice, šiljke, bisere, masivne kopče…

PROZIRNE SOKNE

Da, nismo mogli zamisliti da bi ove soknice mogle postati trendi, ali eto… Možda su se u 2017. nosile mrežaste čarape, no u 2018. će svi nositi prozirne sokne i to u svakoj kombinaciji – sa salonkama, tenisicama, pa čak i sandalama.

MASIVNE NAUŠNICE

Korisnici Pinteresta opsjednuti su statement, predimenzioniranim naušnicama, među kojima se osobito ističu velike kićanke. S obzirom da je spremanje pinova s pojmom “structured statement earrings” porastao 947 posto, sigurni smo kako ćemo ih viđati na sve strane tijekom čitave 2018. godine.

PROREZI

Suknje s prorezima uvijek su prisutne, no u 2018. nosit će se i tunike te midi haljine s prorezima, ali i osobito atraktivne hlače s prorezima.

SJAJNA UMJETNA KOŽA, PLEKSIGLAS I PVC

PVC je osvajao piste u kolekcijama za 2018. godinu stoga ne sumnjamo kako će osvojiti i streetstyle. Kažu kako je iduće godine sve moguće od pvc-a, od čizama, preko haljina i hlača do kaputa. Tko preživi, pričat će.
DUGI, DUGI SLOJEVI

Slojevitost se uvijek nosi, no za 2018. Pinterest predviđa veliki trend dugih, dugih slojeva. Razmislite o puloverima, kimonima i jaknama koji sežu do ispod koljena. Trend koji lajkamo jako!

HLAČE ŠIROKIH NOGAVICA

Čini se kako ćemo se u 2018. odmoriti od slim krojeva i uživati u “wide leg” nogavicama čije je spremanje na Pinterestu poraslo za 213 posto.

KLASIČAN BLUE JEANS

U 2018. vraćamo se osnovama sa 100% klasičnim plavim trapericama. Mislimo na old school Levisice… I vi isto, jel’ da?

Foto: Instagram

Komentari

komentara