Moda

Zablistajte u najluđoj noći: Mali savjeti šta obući za Novu godinu

Napisao H. H.

S ulaskom u decembar, većina djevojaka počinje razmišljati o mjestu gdje će slaviti Novu godinu, jer većinu klubova i evenata potrebno je rezervisati unaprijed, ali i sebi postavljati neizbježno pitanje, šta obući za

Najvažnija zabava u godini

U ovoj noći svakako trebate izgledati najbolje što možete, nikako ne može proći bez nove odjeće, ali kakvu odjeću izabrati?

  • Neizostavno je crveno rublje – crveno se*sipilno rublje trebalo bi vam osigurati sreću u ljubavi u narednoj godini, a pronalazak ljubavi ako je nemate, piše “Covermagazin“…
  • Ako već imate ljubav svog života, ili vam ona trenutno nije prioritet, za doček nosite žuto rublje – kaže se kako ono garantuje sreću i prosperitet u sljedećoj godini.
  • Ono što odjenete preko rublja determinira kakav ćete stil imati u sljedećoj godini. Zbog toga svi biraju glamuroznu odjeću kako bi im i sljedeća cijela godina bila glamurozna.
  • Novu godinu trebali biste dočekati u nečemu novom, to navodno povećava vaše šanse da ćete dobiti puno toga novog u sljedećoj godini.

Osim pravila vezanih uz odjeću važno je još da sredite finansije, očistite dom i složite ormare, za svjež i prosperitetan uzlazak u novu godinu.

Komentari

komentara