Moda

Kape jesen-zima 2017-2018

Napisao H. H.

Čini se da su se dizajneri sjećali svih vrsta šeširajesensko-zimske sezone bio je najraznovrsniji. Klasična široka oboda modela od strane mnogih vodećih modnih kuća izabrao. Idealno šešir trebaju biti izrađene od mekog filca ili guste vunene materijala.

Pleteni šeširi

Jesen-zimska sezona je vrijeme za modne veste, veste i Pletene stvari, Tako su podijci bili ispunjeni kapicama u stilu”Baka vezana.” S pompom i bez njih, s obrascima i monofonskim, tankim pletenim i voluminoznim velikim viskoznim pletenim šeširi dostupni su u bilo kojoj inačici. Možete ih nositi oboje s klasičnom kaputom, i s obloženom jaknom.

Modeli - kape i kape - 888-4

Modni kape i kape jesen-zima 2017-2018

U modi, kapa-kravata, vezana vunom iliMoher, koji treba nositi s kosom ili s vrlo niskim repom. Landing Bini može biti bilo koji – možete povući kapu do vrlo obrva, i ostaviti sjediti visoko na čelu.

Modeli - kape i kape - 888-5

Modni kape i kape jesen-zima 2017-2018

Modni šalovi

Oni koji su sigurni da je potrebno samo nositi šalVillage bake, savjetujemo vam da pažljivije pogledate u modne jesensko-zimske kolekcije Gucci, Antonio Marras i Moschino. Prezentirali su ovaj detalj ženskog ormara kao neobičan element slike modernih građana, što je donekle provincijski.

Modeli - kape i kape - 888-7

Modni kape i kape jesen-zima 2017-2018

Dizajneri su ponudili mnogo ideja, Kako vezati marama na glavi: Omotan oko glave u obliku širokog pojasa iVezano iza, u obliku turbana, tradicionalni način “bake”. Također je moderno nositi maramu. I nije važno ono što vi odaberete – klasični šešir širokih oboda, šešir s prugama ili pletene bećice – na način da se kombiniraju neuskladivi.

Modeli - kape i kape - 888-6

Modni kape i kape jesen-zima 2017-2018

Krzno šeširi

Malo je vjerojatno da će europske modne žene moći cijeniti moderne jesenske zime 2017-2018 krzno šešire jer njihov režim temperature omogućuje vam da budete zadovoljni svjetlom kapom ili kapuljačom.

Modeli - kape i kape - 888-8

Modni kape i kape jesen-zima 2017-2018

No, ruske i skandinavske djevojčice vesele se: topli šešir krzna omogućit će vam da iščeznete čak iu hladnoj mravi! Samo nema kapa-ushankova, u modi neobičnih stilova i rješenja u boji.

Modeli - kape i kape - 888-9

Modni kape i kape jesen-zima 2017-2018

Francuski beretki

Novi krug mode propisuje zaboravljanje nepristojnosti,Postavljanje oklada na ženstvenost i nježnost. Zato je jesenska i zimska sezona 2017-2018 postala epoha oživljavanja rafiniranih francuskih beretki. Beretke su osvijetljene na emisijama Christian Dior, Elisabetta Franchi, Giorgio Armani, koji su svojim mekoćom i elegancijom razbili težinu jesenskih haljina.

Modeli - kape i kape - 888-10

Modni kape i kape jesen-zima 2017-2018

Neki se dizajneri odlučili odmaknuti od uobičajenihDim jesensko-zimska ljestvica, predstavljaju sjajne beretke u žutoj, plavoj, plavoj i opojnoj boji. U izboru materijala, također su predstavljali potpunu slobodu, do točke u kojoj su se na pistama pojavili kožni i krzni beretki.

Modeli - kape i kape - 888-11

Modni kape i kape jesen-zima 2017-2018

Komentari

komentara