Moda

Malo koja trudnica bi znala da ponese ovakvu haljinu: Romantično izdanje Kate Middleton dostojno princeze

Napisao A. K.

Supruga princa Vilijama trebalo bi da se porodi na proleće sledeće godine, a tokom treće trudnoće izgleda možda i lepše nego ikada. Svakako se oblači sve bolje i bolje!

Svaki put kad pomislimo da stil vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton ne može više da nas oduševi, ona ponese neku neočekivanu odevnu kombinaciju i pokaže sav raskoš svog modnog dara.

Tako je i kada je Kejt Midlton u drugom stanju – ili naročito tada, jer su sve oči uperene u nju. Zato ne iznenađuje što nas je Kejt već nekoliko puta tokom svoje treće trudnoće oduševila interesantnim modnim izdanjima.

Ipak, toaleta koju je supruga britanskog princa Vilijama ponela na sinoć održanoj gala večeri Royal Variety Performance u pozorištu London Palladium verovatno je jedan od njenih najboljih odabira otkad je postala princeza.

FOTO: PROFIMEDIA

Dok je njen suprug nosio klasično odelo s leptir-mašnom, Kejt je odabrala večernju haljinu koju potpisuje njena omiljena modna dizajnerka Dženi Pekam.

1 / 6 FOTO: EDDIE MULHOLLAND/POOL PHOTO VIA AP

Poznato je da Midltonova bira toalete ove kreatore u posebnim prilikama: za izlazak iz porodilišta, najvažnije gala večeri i sl. Razlog je činjenica da su u pitanju spektakularni modeli koji zaista ostavljaju utisak.

Takva je i haljina koju je Kejt ponela sinoć: reč je o svetloplavom modelu prekrivenom prozirnim materijalom i svetlucavim ukradima koji je sve samo ne provokativan, a uspeo je da privuče sve poglede. Ko kaže da damski stil više nije u trendu?

Budući da je haljina ovako efektna, ostatak kombinacije bio je veoma sveden, pa se vojvotkinja opredelila za suptilnu šminku, od nakita je ponela samo svoj verenički prsten, a frizura je bila krajnje jednostavna. Međutim, Kejt očito nije mogla da odoli upečatljivim cipelama srebrne boje koje su se savršeno uklopile uz ovu toaletu.

GLOSSY.RS )
  • 2

Komentari

komentara