Moda

Saint Laurent proizveo četiri modela cipela sa štiklom na točkove

Napisao H. H.

Sigurno se mnogi sjećaju patika na točkove koje smo u djetinjstvu svi željeli imati, ali tada nismo ni mogli zamisliti da će u budućnosti biti proizvedene i cipele sa štiklom na točkove. Luksuzna francuska modna kuća Saint Laurent montirala je točkove na visoke potpetice te ih plasirala na tržište u nekoliko modela.

Saint Laurent štikle na točkove izgledaju kao moderne rolšue, a za njihov izgled je zaslužan italijansko-belgijski modni dizajner Anthony Vaccarello.

Ove cipele su dostupne u četiri modela u nekoliko francuskih prodavnica. Prvi model su crne satenske cipele sa štiklom s diskretnim cirkonima, idealne za otmjene izlaske.

Foto: Saint Laurent

Foto: Saint Laurent

Drugi model su vatrene crveno-crne kožne cipele za opuštenije večernje izlaske.

Foto: Saint Laurent

Foto: Saint Laurent

Još jedan model Saint Laurent cipela sa štiklama na točkove su šarene cipele na kojima dominiraju crna i pink boja. Poseban detalj je lice žene koja puši cigaretu na pozadini štikle.

Foto: Saint Laurent

Foto: Saint Laurent

Četvrte cipele su također raznobojne te izrezane po rubovima, zbog čega izgledaju još modernije.

Foto: Saint Laurent

Foto: Saint Laurent

Svaka dama sigurno bi poželjela prošetati u nekim od ovih cipela, ali u ovom slučaju mogu se samo prorolati. Na svakoj cipeli su montirana po tri točka, dva naprijed i jedan na samoj potpetici. Ispred točkova se nalazi velika kočnica s natpisom Saint Laurent.

Na kraju, ono što mnoge najviše zanima je cijena. Vaccarelloine cipele s visokim potpeticama na točkovima koštaju čak 1.600 eura. Podsjećamo, Saint Laurent je prije četiri godine izbacio na tržište i moderne patike na točkove.

Komentari

komentara