Moda

Nakon “dlakavih” kupaćih kostima stižu i helanke s muškim dlakama

Napisao H. H.

Kada je američka kompanija prošlog mjeseca stavila u prodaju kupaći s dlakavim grudima nisu mogli stići da isporuče sve internet narudžbe. Sada je britanska kompanija napravila sličan dizajn, ali ovaj put za noge.

Riječ o “dlakavim” helankama u svim tonovima boje kože koju želite. Žene od sada mogu imati muške dlake, a uz helanke obući suknje, haljine i sve ono što ih čini ženom.

Bitno je istaći da dlake nisu umjetne niti prave, već su isprintane korištenjem modernih tehnologija. Ne možete shvatiti da je riječ o bizarnom komadu odjeće dok se skroz ne približite osobi koja ih nosi.

“Sve više klijenata traži neobične, zabavne i intimne dizajne koji ruše tabue. U ponudi su ‘goli’ dijelovi tijela oba spola, slogani, citati, likovi poznatih i mnogo toga”, rekla je Claire Belle Freed, urednica modnih magazina.

Kada su objavljene fotografije kupaćeg kostima s muškim “dlakama” na prsima i leđima mnogi su se pitali da li je riječ o photoshopu, ali utvrđeno je da nije nikakva šala i da ga ljudi zaista kupuju. Cijeli kompleti koštaju 119 dolara.

Komentari

komentara