Moda

Melania Trump u haljini koja bi razbjesnila svaku mladenku

Napisao H. H.

Moda & shopping
Melania Trump u haljini koja bi razbjesnila svaku mladenku
Američki predsjednički par Trump, nedavno je prisustvovao vjenčanju američkog dužnosnika, na kojem je Prva dama ukrala svu pažnju, a kako se šuška, i jako naljutila mladenku

AKO želite razbjesniti mladenku, onda je ovo pravi način.
Američki predsjednički par Trump, nedavno je prisustvovao vjenčanju američkog dužnosnika, na kojem je Prva dama ukrala svu pažnju, a kako se šuška, i jako naljutila mladenku, koja se kasnije pokajala što ju je pozvala, jer se drugi dan u novinama pisalo samo o njoj i njezinoj kreaciji.
I dok se Donald odlučio za klasično, crno odijelo, Melania je ponovno odabrala glamur i eleganciju, točnije pripijenu večernju haljinu nježno roze boje, s lepršavim dodatkom na leđima, koja je i podsjećala na vjenčanicu.
Radi se o toaleti dizajnera J. Mendela, koji je poznat po vrlo ženstvenim kreacijama te tome da ga obožavaju holivudske dame A-liste. Na Melanijinim nogama bile su nude štikle, omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina, a u rukama clutch torbica u istoj nijansi.
Jači make-up na očima i raspuštena kosa, postali su njezin zaštitni znak, a ništa drugačije nije bilo niti ovoga puta.
Tako je američka Prva dama ponovno postigla da sve oči budu na njoj, iako vjerujemo kako mladenka nije bila presretna zbog toga, no to je tako kad pozivaš Trumpove bilo gdje.

Komentari

komentara