Moda

Ljetna gradska kombinacija koju obožavamo

Napisao H. H.

Iako je tek danas prvi službeni dan ljeta, u ljetnim kombinacijama šećemo već neko vrijeme, zahvaljujući povoljnim vremenskim uvjetima

Iako je tek danas prvi službeni dan ljeta, u ljetnim kombinacijama šećemo već neko vrijeme, zahvaljujući povoljnim vremenskim uvjetima.

Upravo zato, danas govorimo o kombinaciji koju ste sigurno već vidjeli na ulicama svojih gradova, a ako ne tamo, onda sigurno na Instagramu, jer je ona doslovno preplavila društvene mreže.

Radi se o kombinaciji kratkih traper hlačica, običnog T-shirta ili svilenih topića te nešto dužeg i laganijeg sakoa, u raznim bojama i raznih uzoraka, koje onda poznate i manje poznate blogerice i fashionistice, ali i slavne cure, kombiniraju na razno raznu obuću.
Svakako najpopularnije su bijele tenisice ili štiklice, ali odlično će pasati i espadrile, niske sandale, gladijatorice itd.
Ova je kombinacija istovremeno ležerna, ali i vrlo sexy, jer otkriva noge, a idealna je za sve gradske obaveze, koje imate, dok ne krenete na zaslužene godišnje odmore. Obavezno ju isprobajte te privucite poglede!
 Izvor-

Komentari

komentara