Moda

Jedna haljina za sve trenutke dugog toplog ljeta

Napisao H. H.

Tražite li jednu haljinu u kojoj možete provesti sve trenutke dugog toplog ljeta, prva cruise kolekcija brenda Monochromatic bit će kao stvorena za vas. Samo trebate odabrati model i uzorak koji vam se najviše sviđa. Kako ističu u brendu, “Monochromatic cruise kolekcija namjenjena je potpunom uživanju u ljetu i kreiranju nezaboravnih uspomena”.

Kolekcija je nastala kroz suradnju Viktora Drage, autora brojnih domaćih modnih projekata, s Anitom Dujić, hrvatskim modelom i dizajnericom nakita, pa ne čudi što je Anita prva imala priliku isprobati sve modele iz cruise kolekcije. Kreirana s idejom stvaranja višenamjenske, festivalske haljine od materijala lakih za održavanje, Monochromatic IT haljina ovog ljeta idealna je za rasplesane večeri na nekom od brojnih ljetnih glazbenih festivala, ali i doručak nakon burne noći.
Nositi ju možete čak i na plažu, ručak ili večeru, obucite ju za razgledavanje gradova ili jedrenje. Gdje god bili, privlačit ćete pažnju svojim dobrim ukusom, istovremeno stvarajući nezaboravne uspomene. Svaki je trenutak idealan za njihovo stvaranje, samo ako ne dozvolite da vas zateknu nespremnu, a u Monochromatic haljini to nećete biti,piše

“Zamislite divno ljeto, doručak u sjeni borove šume, šetnju plažom uz poglede koji vas prate, večeru u restoranu, izlazak uz ples do jutra i tako danima uzastopce. Zamislite haljinu koja može podnijeti sve te izazove, a zadržati atraktivnost i oblik.  Izgledajte glamurozno poput filmske dive ili prizovite u sjećanje hippie generaciju, ostanite zapamćeni ne žrtvujući svoju udobnost”, poručuju iz brenda koji pokušava odgovoriti na potrebe realnih žena u stvarnim situacijama nudeći im elegantan izgled uz opuštenost koju ljeti ne žele žrtvovati.
Dakle, za savršeno ljeto još vam samo treba Monochromatic haljina… Pitanje je možete li se zaustaviti na jednoj?

Komentari

komentara