Moda

Ni ne prekrivaju stražnjicu, a koštaju 600 dolara: Kakve su ovo “traperice”?

Napisao H. H.

Hoće li se dizajneri više prestati iživljavati na trapericama?

MISLILI ste da ste vidjeli sve kada je riječ o bizarnim trapericama?

Bili ste u krivu, jer najgore tek slijedi, a modeli iz Topshopa prema ovima su “mila majka”, ako zbog ničeg drugog, barem zbog toga što prekrivaju stražnjicu, čime se ove “traperice” pariškog luksuznog brenda Y/Project ne mogu pohvaliti.
Ovaj brend poznat je po neobičnim trapericama koje su osvojile slavne dame, a nedavno je u njima viđena i Gigi Hadid.
Njihov najnoviji model također se sastoji iz dva dijela, odnosno nogavica koje se mogu odvojiti i prikačiti za struk traperica. Ono što nedostaje je ključni dio svih hlača koji prekriva stražnjicu i vaše druge privatne dijelove tijela. Brendu je to očito promaklo.
No, oni su problem riješili tako da su ih iskombinirali s prevelikom košuljom i bez problema na njih “nalijepili” cijenu od 570 dolara, odnosno gotovo 3800 kuna.
Naravno, svjesni smo toga da im se ovaj “propust” nije dogodio slučajno, ali i da je ovo do sada možda i najgori pokušaj redizajna traperica.
No, ako ste se i vi odmah zapitali tko bi ovo nosio, onda ćete se šokirati kad vam kažemo da su ove “traperice” pronašle gomilu kupaca i da su već u svim trgovinama i online shopovima potpuno rasprodane,piše

Komentari

komentara