Moda

Boje i uzorci koji će vladati ovog proljeća i ljeta

Napisao H. H.

Proljeće nam je stiglo! Konačno možemo odbaciti teške cipele, debele kapute, šalove, kape i rukavice, te zablistati u proljetno-ljetnim modnim kombinacijama. Ako uskoro planirate u šoping po nove „krpice“ s kojima ćete nadopuniti garderobu od prethodnih godina, u trgovinama ćete pronaći neke zanimljive trendove, kao što su bijele prozračne haljine i odijela, šarene prugaste haljine, cvjetne uzorke, pa tako i beige, maslinasto zelene, ružičaste i žute nijanse…

Svojevrstan je to nastavak modnih trendova od protekle godine, no svakako ćete naići odjevne predmete s još više asimetričnih linija, golih ramena, prugastih uzoraka u svim mogućim kombinacijama, bojama iz nijansama. Započeta proljetno-ljetna sezona, biti će sve samo ne dosadna i jednolična,piše zena.rtl.hr/

Neke od ovih trendova već smo predstavili na našem portalu, no ovaj pregled svakako će vam pomoći u odabiru odjeće prema vlastitom ukusu i stilu. Trudili smo se odabrati što više „nosive“ odjevne predmete s modnih pista, te ponešto za svačiji ukus.

Prugasti modeli

Ako ne volite cvjetne uzorke, svakako morate voljeti pruge i to šarene… Trgovine će biti preplavljene prugastim uzorcima u svim mogućim nijansama i varijantama, pa ćete ih čak i teško zaobići.



Beige i maslinasto zelena boja

Za one koje vole suptilnije i zagasite zemljane tonove, nijanse beige boje ili boje pijeska, te maslinasto zelene nijanse će se sigurno naći u na popisu želja i u njihovom ormaru.


Komentari

komentara