Moda

Baš svi izgledaju atraktivno u ovoj boji

Napisao H. H.

Ova nijansa dominira kolekcijama za proljeće i ljeto 2017. godine pa neće imati problema s traženjem takvih komada

POSTOJI li doista boja koja odgovara svakom tonu kože?
Kako tvrdi znanost, odgovor je potvrdan, a još je bolja vijest što ova nijansa dominira kolekcijama za proljeće i ljeto 2017. godine pa nećete imati problema s traženjem takvih komada.

O kojoj se radi? Primarno crvenoj, koju stručnjaci ističu kao “najpouzdaniju na svijetu”, kada je u pitanju boja koja nas sve čini atraktivnijima i koja svima jednako dobro odgovara. Odavno je i poznato kako muškarci obožavaju dame u crvenom, jer tu boju povezuju s ljubavlju i strašću.

“To je boja koja se nalazi u samom središtu svih boja i ima jednak protok kroz spektar boja. Posebne prednosti ima za sve odjevne komade, koji se nalaze u blizini lica, jer može imati vrlo snažan utjecaj na njegov izgled. Tako možete izgledati svježije, mršavije, zdravije i općenito življe”, ističu stručnjaci.
Preciznije, boje imaju takav utjecaj da mogu pozitivno, ali i negativno utjecati na vaš izgled lica pa pametno birajte koje ćete nositi. I dok vas crvena može učiniti atraktivnijima, u nekim bojama možete izgledati iscrpljeno, starije ili punašnije pa isprobajte one koje vam najbolje odgovaraju.

Ako vas ovo ne natjera na to da odmah uskočite u neki crveni komad, ništa neće.

 

Komentari

komentara