Ljubav i veze

Ljubavna priča holivudskog para koji uspješno skriva sve svoje tajne

Napisao H. H.

Par je zajedno od rujna 2011. godine, kada su uhvaćeni na romantičnom spoju u Disneylandu, a upoznali su se na setu filma “The Place Beyond the Pines”

PAR je zajedno gotovo 6 godina.

U kinima trenutno igra film “La La Land”, koji je ove godine bio hit na dodjeli Zlatnih globusa, a čini se kako će isto biti i sa Oscarima, gdje je nominiran u čak 14 kategorija.
Emma Stone i Ryan Gosling još jednom su dokazali kako su odličan filmski duo, a u nekim su scenama toliko slatki, da poželiš da između njih i u stvarnom životu postoji nešto više od prijateljstva.
No, to nije moguće, obzirom da je Ryan već godinama u sretnoj vezi sa sexy glumicom Evom Mendes, a upravo njih dvoje nose titulu “najsamozatajnijeg holivudskog para”.
Par je zajedno od rujna 2011. godine, kada su uhvaćeni na romantičnom spoju u Disneylandu, a upoznali su se na setu filma “The Place Beyond the Pines”.
“Sudbonosno da” izgovorili su u rujnu 2016. godine, pogađate, u strogoj tajnosti. Do dan danas, nije procurila niti jedna slika s vjenčanja u javnost, baš kao što se saznalo kako Eva nosi njihovo prvo dijete tek kad je glumica zakoračila u 7. mjesec trudnoće.
Par zajedno ima dvije kćeri, Esmeraldu i Amadu, no ni njih još nitko nije vidio, iako su rođene 2014. i 2016. godine.
Par ima i tek nekoliko zajedničkih slika, a Ryan je na iznenađenje svih progovorio o lijepoj supruzi, primajući Zlatni globus. Tada je svojim govorom raspekmezio holivudsku elitu, ali i obične smrtnike, a Evi se zahvalio što mu je omogućila da doživi najbolje filmsko iskustvo ikad, odgajajući sama kćerkicu, s drugom na putu, istovremeno pomažući bratu, koji je teško obolio od raka.

Prethodno, Ryan je ljubio glumice Sandru Bullock i Rachel McAdams, koja mu je bila partnerica u filmu “Notebook”, dok je Eva čak 8 godina provela u vezi s Georgeom Augustom.
Ostaje nam tek vidjeti hoće li se Eva pridružiti Ryanu na dodjeli prestižnih Oscara, 26. veljače, gdje je Ryan nominiran u kategoriji “najboljeg glumca”.

Komentari

komentara