Ljubav i veze

Leo: “Brena me je liječila kada sam bio bolestan”

Napisao H. H.

Ne postoji osoba na estradi s kojom se, na bilo koji način, “zakačio” Amir Kazić Leo. On je, za sve ove godine, nastojao biti u korektnim odnosima sa kolegama i to mu očito polazi za rukom, jer svi za njega imaju samo riječi hvale.

On je, kažu, prije svega odličan čovjek, pa tek onda dobar i kvalitetan umjetnik. A on, s druge strane, za svoje prijatelje uvijek nađe lijepu riječ. Ta njegova dobrota mu se u bezbroj navrata vratila kao bumerang, piše “Expressmag“.

Kaže kako je s Lepom Brenom imao tako jedno lijepo iskustvo čime ga je kupila za cijeli život. U njenu dobrotu, dodao je on, uvjerio se na jednom zajedničkom dočeku Nove godine u Čikagu.

Bio sam strašno bolestan sa vrlo visokom temperaturom. Brena se tada nesebično brinula o meni, kuhala mi čajeve, tražila med. Bila je stvarno pravi drug i pomogla da besprijekorno odradim taj nastup. Hvala joj na tome – prisjeća se Leo.

Inače, kaže, nije pobornik nekih estetskih operacija.

Do sada, hvala Bogu, nisam imao potrebe ništa raditi na sebi ali ko zna šta nosi sutra (smijeh) – kazao nem je Amir Kazić Leo.

Komentari

komentara