Ljubav i veze

ZATRUDNILA JE POSLIJE VEZE ZA JEDNU NOĆ: Ono što je njen muž poslije uradio je NEZAMISLIVO!

Napisao H. H.

Priča o ovom bračnom paru kruži internetom. On i njegova žena znali su se oko 5 godina, a bili su zajedno 4 godine. Upoznali su se kad je ona iz istočne Evrope došla na studije u Ameriku i počeli su da se zabavljaju. Ona se ispisala s fakulteta i preselila kod njega. Planirali su da se venčaju i sve je išlo savršeno.

Mesec dana pre nego što je trebalo da se venčaju saznao je da je trudna. Iako su uglavnom koristili zaštitu, prihvatio je da im se verovatno omaklo i nastavili su s pripremama za venčanje. Bio je potpuno siguran da je ona ljubav njegovog života i da će imati savršen brak.

Međutim, nakon venčanja stvari nisu bile kao ranije. Počela je da se ponaša čudno i distancirano. A onda mu je konačno priznala istinu – postojala je verovatnoća da beba nije njegova. Sve vreme je plakala i izvinjavala mu se uveravajući ga da ga voli i on joj je poverovao.

Ispostavilo se da je jednom izašla s drugaricama na žurku, napila se i spavala s nepoznatim čovekom. Nije čak znala ni kako se zove, a jedva se sećala i kako je izgledao. Rekla mu je da se svaki dan kaje što je to uradila. On je bio u šoku i nije znao kako da reaguje!

Tražio je da urade test očinstva i ona je pristala. Molila ga je da joj obeća da će ostati zajedno ako se ispostavi da je beba njegova, pa je na kraju popustio i obećao joj. Rekla mu je da mu je sve to ispričala zato što ga voli i zato što je znala da bi mogao da joj oprosti. Test očinstva nije bio jeftin i na kraju se ispostavilo da on nije otac.

Otišao je u crkvu da razmisli o svemu i dugo se molio Bogu za pomoć, kada ga je primetio jedan stariiji par. Prišli su mu i pitali ga šta nije u redu. Briznuo je u plač i ispričao im sve. Rekli su mu da treba da joj oprosti i prihvati dete ako je zaista voli. Takođe su mu rekli da bude jak i da bude uz nju jer joj je sada najpotrebniji. Rekli su da prava ljubav znači biti uz partnera i u dobru i u zlu. Rekli su mu da znaju da će mu biti teško, ali i da su sigurni da će njih dvoje to prevazići i biti sjajni roditelji.

Razmišljao je savetima ovog divnog para i iznenada osetio kako ga obuzima unutrašnji mir. Od tada je prošlo nekoliko godina i on je sada u srećnom braku i otac prelepe devojčice koja uskoro kreće u vrtić. Ćerka mu je najbolji prijatelj, a on i njegova žena se vole više nego ikada.

Komentari

komentara