Ljubav i veze

Znakovi koji ga otkrivaju – Da li još uvijek voli svoju bivšu?

Napisao admin

Iako on izjavljuje da je 100% zaljubljen u vas, da je njegova bivša samo dio prošlosti prema kojoj više ništa ne osjeća… neki znakovi mogu uputiti da to baš nije tako.


Varanje (foto: cure.ba)

1. Upoređuje li vas s bivšom?

Muškarac koji još uvijek nije prebolio prijašnju vezu, novu vezu često uspoređuje sa starom. Može vam čak i reći da ga podsjećate na njegovu bivšu. Može vam se dogoditi da vas neprestano kori i naglašava kako je njegova bivša radile neke stvari bolje nego vi.

2. Žuri li mu se imati ozbiljnu vezu?

Muškarci koji se još nisu pomirili s prošlošću, zapravo žele što prije uskočiti u novu vezu jer žele uspostaviti stanje, koje su imali u prošloj vezi – uključujući i razna obećanja i kopiranja raznih izleta, večera, itd.

3. Brzo se zagrije, nato pa se još brže ohladi

Ako vaš muškarac jedan dan želi s vama apsolutno sve raditi, voditi vas na najljepša mjesta, a već drugi dan od vas zahtjeva malo više prostora za sebe, najvjerojatnije je da ga muče sjećanja iz prošlosti.

4. Negira da ju je volio

Ako vaš dragi uporno tvrdi da mu bivša nije ništa značila, iako je s njom proveo nekoliko godina, to je najvjerojatnije radi ljutnje i uvjeravanja samog sebe da je nije volio, odnosno da s gubitkom nje nije zapravo  imao što izgubiti. Takvi muškarci zapravo su još daleko od preboljavanja bivše veze, iako to oni žele pošto poto.

5. U mobitelu još uvijek ima njene SMS-ove

Ako najvjerojatnije nemate pristup njegovim privatnim stvarima, na taj način možete zaključiti koji su njegovi osjećaji prema bivšoj. Jedan od pokazatelja da još uvijek nije prebolio bivšu, je da u mobitelu još uvijek čuva njene SMS poruke

intimatemedicine

Komentari

komentara