Ljubav i veze

Seks iz šezdesetih – Mudrosti kojima se danas možemo smijati

Napisao admin

Šezdesete su bile jako zanimljive godine: feministički pokret je jačao, homoseksualnost se još uvijek smatrala bolešću, a savjeti za seks su prštali na sve strane. Vjerujemo kako će se za 50-ak godina ljudi smijati i našim zastarjelim savjetima, ali dok to vrijeme ne dođe, mi ćemo se smijati ovima iz 60-ih:


sex (foto:cure.ba)

1. “Kada je muškarac na vrhuncu, dovoljno je da žena ispusti mali prigušeni zvuk zadovoljstva kako bi mu pokazala da je i ona uživala” – stavljanje muškog orgazma na prvo mjesto je stara priča, a prigušeni zvukovi također spadaju u prošlost.

2. “Ljubite ga po očima, nosu, čelu, kosi, bradi i ustima, prelazite nježno jezikom preko njegovih prednjih zubi, desni, dotaknite mu jezik” – iako su poljupci odličan početak predigre, sumnjamo da muškarci uživaju kada im ljubimo kosu i čelo.

3. “Djevojka koja želi izbjeći strastveno ljubljenje mora konstantno pričati o stvarima koje zanimaju muškarca s kojim je na spoju, a kada ju doprati do kuće, pristojno ga pozdraviti i ući unutra” – ne znamo za muškarce u šezdesetima, ali kada bi djevojka danas cijelo vrijeme pričala o nogometu ili drugim interesima muškarca s kojim je na spoju, vjerujemo kako bi ju pokušao skinuti na licu mjesta.

4. “Odnos između prostitutke i klijenta jednak je odnosu između muža i žene. Oženjeni muškarci podmićuju svoje žene poklonima, a one im zauzvrat pružaju usluge. Žena je jednostavno prostitutka koja se plaća smještajem i hranom za usluge koje pruža” – opis sretnog braka iz Playboya iz 1966. Nemamo komentara.

5.  “Vrlo je često bolje biti ljubavnica nego žena. Ljubavnica razvedrava muškarca svojim humorom i šarmom, što mu je potrebno nakon što ga žena izmuči” – Cosmopolitan, 1969. Vjerujemo kako je ovo napisao muškarac.

cure.ba

Komentari

komentara