Ljubav i veze

​Petar Grašo odgovorio na pitanje zbog čega ništa neće biti od braka s Danijelom

Napisao H. H.

Dalmatinski pjevački i ljubavni par, Petar Grašo i Danijela Martinović, nedavno su podignuli dosta prašine u medijima kada su izjavili da nemaju u planu svoju vezu okruniti brakom.

Ova vijest, koju je s javnošću podijelila Danijela, pogodila je veliki broj obožavatelja dvoje glazbenika, a sada se i Grašo očitovao zbog čega točno ne planiraju stati pred oltar.

– Ne volim generalno nametanje. Forma će nam pomoći? Neće nam pomoći, može nam čak i odmoći. Živimo jednim ustaljenim, prekrasnim tempom, i mislim da nije bitno koliko braka ima u odnosu dvoje ljudi, nego koliko ljubavi ima u odnosu dvoje ljudi. Mi imamo rok trajanja, a ljubav nema, mi odlučujemo hoćemo li ljubavi reći doviđenja ili nećemo. Jesmo li smo sposobni da je prepoznamo, jesmo li smo sposobni sagnuti ponekad leđa da bi ona na našim leđima mogla prijeći neki teški period – izjavio je Grašo za IN magazin. – See more at: http://www.pogled.ba/clanak/petar-graso-odgovorio-na-pitanje-zbog-cega-nista-nece-biti-od-braka-s-danijelom/102630#sthash.lOOOBzkN.dpuf

Komentari

komentara